Реакцията на Бербо за голямата любов между бившата му изгора Деси Банова и Росен Плевнелиев!

Димитър Бербатов останал безкрайно изненадан, след като разбрал за интимната връзка на Росен Плевнелиев и Десислава Банова. Както е известно, преди години Митко и синоптичката бяха гаджета, макар и за много кратък период.

Още преди около два месеца Бербо дочул голямата новина от свои приятели, но само махнал с ръка и ги посъветвал да не вярват на слухове. Те били категорични, че това е самата истина, но футболната звезда им отвръщал с иронична усмивка.

След като обаче се появиха снимки на президента и брюнетката, Митко се шашнал. Изненадата му била още по-огромна, когато двамата дадоха обширно интервю и разкриха за връзката си.

По същото време Бербо е имал тренировка с индийския си тим Керала Бластърс. След нейния край той видял на телефона си линк, изпратен от негов приятел. Линкът бил именно от въпросното интервю на Деси Банова и Росен Плевнелиев.

 



Готини са. Много им отива да са заедно”, бил коментарът на Бербатов.

Според непотвърдена информация той даже открил телефонния номер на синоптичката и й изпратил съобщение, пожелавайки на двамата само прекрасни емоции.

"Реакцията на Бербо е уникална. Уникална, защото повече български мъже, когато чуят за връзка на бивши свои гаджета, започват да ги ръсят едни от сорта: "Махни я тая кифла. Не ми говори за нея!". А неговата постъпка е джентълменска", коментират близки до най-известния благоевградчанин в света.

Бербатов и Десислава Банова бяха заедно в периода, в който нападателят все още беше ерген. Казват, че връзката им била мимолетна, въпреки че хубавицата си била заплюла Митко още от периода му в ЦСКА.

„Тя си го хареса, когато след един мач с Левски феновете се скъсаха да го ругаят заради пропуските му. Видя го по телевизията с насълзени очи. Тогава ни призна, че очите му са уникални”, спомнят си приятелки на Деси.

Впоследствие Митко имаше още няколко гаджета, с някои от които се задържа малко повече. След това срещна голямата си любов Елена, с която са заедно и до днес и имат две дъщери.

Станете почитател на Класа