Раят не съществува, а смъртта на човека е завинаги!

Може би развитието на науката   ни е дало  много хубави неща като въздушен транспорт, интернет и роботи.

Но лошите новини, сътворени от науката, също не са малко.

Учените наскоро доказаха  пълния провал на идеята за задгробния живот: всички ние ще умрем и това е окончателно.

Шон Kеръл, професор по космология и физика в Калифорнийския технологичен институт, обяснява, че за съществуването на задгробен живот,  съзнание трябва да бъде напълно отделено от физическото ни тяло.

Всъщност, съзнанието не е нищо повече от атоми и електрони, събрани заедно, казва той. Физиката не оставя никакъв шанс за предположението, съзнанието да  продължи да съществува след физическата смърт.

 

Освен това теорията за квантовото поле (QFT) също не допуска  съществуването на някакви частици, които все още не са известни на науката.

 

Грубо казано, парадигмата QFT предполага съществуването на отделни полета за всеки вид частици: едно за фотони, друго  за електрони и т.н.

 

Ако имаше някакъв вид задгробен живот, квантовите изследвания щяха да открият някакви  специални частици. За съжаление в природата няма никакви специални частици.

 

 

Сензационно от папа Франциск: Адът не съществува,

Адам и Ева също никога не са съществували …

 

 

 

 

 

 

Лукавият този път изби рибата!

Антихристът, който поначало с нищо друго не се занимава, освен да бори сигурността на ислямизаторите предлагайки «премахване на националните граници» същия, който отсече, че «правата на нелегалните ислямски нашественици стоят над националната сигурност», а по-рано  изми и целуна краката на нашествениците газещи Християнска Европа точно на   Велики четвъртък!…

«КАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКВА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА ЗА ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ И ЗА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ, ЗА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА АБОРТИТЕ…КОМУНИСТИТЕ СА ДОБРЕ ДОШЛИ И ТЕ ДАЖЕ ВЕЧЕ СЕ ПРИСЪЕДИНИХА КЪМ НАС» и накрая е завършил с:

 

«БИБЛИЯТА Е КРАСИВА СВЯТА КНИГА, НО КАКТО ВСИЧКИ ВЕЛИКИ И СТАРИ ТВОРБИ, НЯКОИ НЕЙНИ ПАСАЖИ

НЕ СА ВЕЧЕ АКТУАЛНИ.»

 

Някои дори говорят открито за нейната нетолерантност или за необходимост от преоценката й…

 

Някои от вярванията, които съществуват в църквата, но противоречат на любящата природа на Бога, са вече отменени от папата, който наскоро беше определен за “Човек на годината” от сп.”TIME”.

 

В последните си откровения Папа Франциск заявява:

 

«Чрез смирение, търсенето на душата и съзерцанието на молитвата, ние придобихме ново разбиране за определени догми. Църквата вече не вярва в истинския Ад, където хората страдат. Тази постановка е несъвместима с безкрайната Божия любов. Бог не е съдия, а приятел и обичащ човечеството. Бог не иска да осъжда хората, а само да ги прегърне. Подобно на БАСНЯТА /fable/ за Адам и Ева, ние виждаме сега Ада като една литературна постановка. Проклятието е просто метафора на изолираната душа, която, както всички души, в крайна сметка ще бъде обединена с другите в една единна любов към Бога.»

 

В шокиращата си реч, която намери дълбок резонанс по целия свят, папа Франциск заяви още:

 

«ВСИЧКИ РЕЛИГИИ СА ВЕРНИ, защото са верни в сърцата на всички хора, които вярват в тях. Какъв друг вид истина съществува? В миналото църквата е била много тежка за онези, чиито деяния са били смятани за морално осъдителни или погрешни. Днес ние вече не сме съдии. Като един любящ баща, ние /аз/ не можем да осъждаме нашите деца. НАШАТА ЦЪРКВА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА ЗА ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ И ХОМОСЕКСУАЛИСТИ, ЗА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА АБОРТИТЕ и за тези, които са привърженици на правото на личен избор!


Както консерваторите и либералите, така и комунистите са за нас добре дошли и те даже вече се присъединиха към нас. Ние всички обичаме и се покланяме на един и същи Бог…»

 

През последните шест месеца, кардинали, католически епископи и теолози провеждат нещо като консилиум във Ватикана, обсъждайки бъдещето на Църквата и предефинирайки отдавнашни католически доктрини и догми. Третият Ватикански съвет е най-големият и най-важен след предишния – Втори Ватикански съвет, състоял се през 1962 г.

 

Папа Франциск обяви още и че:

 

«Католицизмът сега е модерна и разумна религия, която претърпя ДЪЛБОКИ еволюционни промени. ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ОТКАЖЕМ ОТ ВСЯКАКВА НЕТЪРПИМОСТ. Трябва да признаем, че религиозната истина се променя и променя. Истината не е абсолютна или гравирана в камък. Дори атеистите разпознават Божественото. Чрез актове на любов и милосърдие, атеистът разпознава Бога и по този начин изкупва душата си, като става същевременно и активен участник в изкуплението на цялото човечество».

 

Един абзац от речта на папата изпрати традиционалистите в пристъп на пълно объркване и недоумение:

 

«Бог се променя и се развива като нас; Бог живее в нас и в сърцата ни. Когато разпространяваме Любовта и Доброто в света, ние се докосваме до Неговата божественост и Го признаваме. “БИБЛИЯТА Е КРАСИВА СВЯТА КНИГА, НО КАКТО ВСИЧКИ ВЕЛИКИ И СТАРИ ТВОРБИ, НЯКОИ НЕЙНИ ПАСАЖИ НЕ СА ВЕЧЕ АКТУАЛНИ. Някои дори говорят открито за нейната нетолерантност или за необходимостта от преоценката й…


Време е вече да бъдат видени тези стихове като по-късни интерполации, противоречащи на посланието за Любовта и Истината, които се излъчват по друг начин чрез Писанието. В съответствие с новото Ни разбиране, ще започнем да ръкополагаме ЖЕНИ за кардинали, епископи и свещеници. В бъдеще се надявам и че ще имаме жена за Папа. Вратите, отворени за мъже, не може в никой случай да бъдат затръшвани пред жените!»

Много кардинали обаче са против тези нови постановки, формулирани от Папата

 

Оригинал: 
//www.nouvelordremondial.cc/2014/01/02/lenfer-nexiste-pas-et-adam-et-eve-nont-jamais-existe-selon-le-pape-francois/

Станете почитател на Класа