Фондация „За Нашите Деца” организира Вечер на добродетелите

Фондация „За Нашите Деца" има удоволствието да покани Вас, Вашите колеги, бизнес партньори и приятели на осмото специално издание на благотворителното събитиe „Вечер на добродетелите" 2017, посветено на 25-годишнината на организацията.

 

3eee

 

Събитието ще се проведе на 23.10.2017 г. от 19:30 ч. в Sofia Event Center, Paradise Center.Дипломатически партньор е Н. Пр. Ставрос Августидис, посланик на Република Кипър в България.

 

 

Каузата на Вечер на добродетелите 2017 е играта – защото играта не е привилегия. Тя трябва да бъде част от детството на всяко дете, за да му покаже света, да развива неговите способности и да му дава възможност за силна връзка с най-близките за него хора.

 

С набраните средства фондация „За Нашите Деца" ще реализира прграмата „Аз играя и мечтая". Програмата ще насърчи развитието на 720 деца, живеещи в институции или в рискова семейна среда, и ще укрепи връзката им с възрастните, които се грижат за тях.

 

 

Бъдете наши специални гости и се насладете на ексклузивното участие и виртуозното изпълнение на Марио Хосен, наричан „българският Паганини". Докоснете се до магията на илюзиониста Валери Иванов-Жокера, потопете се в харизматичния и дълбок глас на Миро и бъдете музикални звезди, като се включите в създаването на една специална песен – песента за детските мечти!

 

igor_markovski

 

 

 

Игор Марковски отново ще даде възможност на гостите на Вечер на добродетелите 2017 да наддават за стойностни произведения на изкуството и предмети със специална история.

Картина на Петър Мичев, плоча с автографите на EUROPE.

Броеница, подарена от Вселенски Патриарх Вартоломей I на нашия дипломатически партньор.

 

Не пропускайте да дарявате като наддавате за специални преживявания, предоставени от наши приятели и партньори на събитието.

Станете почитател на Класа