Бетина Жотева жертва на активно мероприятие! Кукловодите на атаката се прицелиха в БНТ!

Представителката на Съвета за електронни медии Бетина Жотева е станала жертва на активно мероприятие, разкриха пред БЛИЦ наши източници в медийните среди. Жотева е била атакувана по време на участие в парламентарна комисия, по време на която въпросите на журналисти са забранени.

 

Вероятно Къдринка Къдринова се е промъкнала на заседанието по втория начин и е провокирала Жотева, която не й е останала длъжна и я е поставила на мястото й. Реакцията на Жотева бе силно манипулирана и се появи в няколко от медиите, разпространяващи фалшиви новини.

 

Вероятно под диктовката на кукловодите жълтата разпра стана централна тема и в сутрешните телевизионни блокове, все едно, че е в дневния ред на обществото и всички други въпроси са изчерпани.

 

Жълтият скандал бе раздухан до небесата и в кафявите медии на обвиняемия Иво Прокопиев, а след това по него направи изказване и президента Румен Радев. Смята се, че по-далечната цел на атаката е кукловодите да се доберат до конкурса за нов изпълнителен директор на БНТ и да поставят на този пост удобен човек, който да изпълнява мокрите им поръчки.

Станете почитател на Класа