Фрида от АББА готова да дойде у нас

София /КРОСС/ Фрида, брюнетката от АББА, е готова да дойде у нас, за да помогне с името си на болни български деца. Една от легендите на световната музика най-вероятно ще бъде гост на благотворителна вечеря и ще остане в България три дни през юни догодина. Новината бе съобщена от журналиста Георги Тошев, автор на документалния филм за Фрида "Танцуващата кралица", съобщи в. "Новинар". Филмът ще бъде излъчен тази неделя по bTV.
Водещият на предаването "НепознатиТЕ" се среща с певицата в Зермат, Швейцария, а разговорът с нея излиза наяве ден преди 65-годишния й юбилей.
"Бях готов с филма много преди това, но нарочно го бавех, за да се получи нещо като подарък за ЧРД, призна Тошев пред "Новинар". И допълва, че специално за случая ще изпрати на Фрида красива старинна икона, защото разбрал, че тя истински се възхищава на православните изображения.
Фрида, вече блондинка, живее в хармония със себе си и природата, радва се на обикновените неща и остарява красиво, разказва Тошев. Въпреки че е женена за супер богаташ и притежава над 600 млн. евро лично състояние, вечната съперничка на русата Агнеса е чужда на материалната истерия и най-накрая е намерила покой, уверява ни той.

/КП/


Източник: Информационна агенция КРОСС

Станете почитател на Класа