Спрете избиването на делфина на Калдерон в Дания

Скъпи приятели,
Съществуват по-големи проблеми в света от нашите малки проблеми в музикалния бизнес и, както знаете, Международната организация по танци (IDO - International Dance Organization) е с централа в Дания. Фарьорските острови са част от Дания и Швеция е най-близкият съсед на Дания и аз усетих, че имам отговорност да направя нещо за формирането на мнение срещу това варварско клане. По принцип не пращам петиции като тази на моите приятели, но това е задължително изключение. Моля Ви да подпишете петицията и да изпратите това на приятелите си.
Поздрави от Швеция,
Н.-Х. К.

 

Моля Ви, пуснете този списък да обикаля света ... Предайте нататък и добавете името си в края му, преди да го прехвърлите.
Просто се подпишете и го изпратете, това е сериозно.

 

 

Дания участва в срамни действия
Това море е опетнено в червено и този път не от климатичния ефект.

 

Така е заради жестокостта, с която хората (цивилизовани същества) убиват стотици прочути и интелигентни делфини на Калдерон.

 

 

Това се случва всяка година на Фарьорските острови в Дания. В това клане основните участници са тийнейджъри.
Защо?
Това е празник, на който показват, че са възмъжали.

 

Нищо не липсва за забавлението на такъв празник. Всеки участник, по един или друг начин, убива или наблюдава зверството "подкрепяйки го като зрител".

Трябва да се отбележи, че делфинът на Калдерон, подобно на всички свои събратя, е пред изчезване и идва при хората да си поиграе и контактува. Това е форма на чисто приятелство.

 

Те не умират мигновено; биват пробождани веднъж, два или три пъти с остри ножове. И в същото време делфините издават тъжен вик като новородено дете.

 

 

Но той страда и няма милост, докато великолепното животно бавно умира в собствената си кръв.
Стига!
Ще изпращаме това писмо, докато бъде получено във всяка организация за защита на животните, искаме само да бъде прочетено. Това ще ни направи съучастници, зрители.

 

Грижете се за света, той е Вашият дом.

 

Списъкът, получен в редакцията, съдържа над 450 имена.

/ВД/


Източник: Информационна агенция КРОСС

Станете почитател на Класа