Представяне на Фондация "We Are Water"

София /КРОСС/ Знаете ли, че 2,5 млрд. души нямат достъп до основни санитарни съоръжения? Световният лидер  в производството на обзавеждане за баня Roca организира  представяне на фондация "We Are Water", което ще се проведе на 28 септември от 11:00 часа в зала 3 на кино Арена в The Mall, бул. "Цариградско шосе" 115, етаж 2.

Основната цел на фондация "We Are Water" е да намали отрицателното въздействие на недостига от чисти водни ресурси в света чрез повишаване на общото съзнание и събиране на дарения, с които да реализира самостоятелни или съвместни проекти. В края на презентацията, за първи път в България ще бъде излъчен филмът "Аралско море, загубеното море", режисиран от изключителната Изабел Койшет за фондация "We Are Water", с участието на Сър Бен Кингсли и Tим Робинс.

Официални гости на представянето ще бъдат Н. Пр. Хорхе Фуентес Монсони -Вилайонга, посланник на Испания у нас, Маги Малеева, основател на инициативата за устойчиво развитие "Горичка" и Христо Пимпирев, проф. по геология и антарктически изследовател.

 /РА/


Източник: Информационна агенция КРОСС

Станете почитател на Класа