И Малтус не иска да имате деца

И Малтус не иска да имате деца
  • Публикация: 
  • Дата:  
    11.10.2022
  • Сподели:

Разбира се, че щом не искате да имате деца, никой нищо не може да ви каже. И никой нищо не бива да ви казва, защото това си е ваша рабата, ваш избор, за който сте се съгласили да понесете съответните последици, каквито и да са те. Нещо повече – не само никой не може и не бива да ви казва нещо, но и никой не е тръгнал да ви казва, защото това никого не интересува. От правото ви да имате или да нямате деца се интересуват единствено болните мозъци на ляволибералната пропаганда, изпълняващи Бог знае чия платена поръчка.

Един от органите на ляволибералната пропаганда у нас – в. „Капитал“ – миналата седмица излезе с трогателен по своята наивна манипулативност материал. Не знам защо някои първосигнални медии и журналисти са си въобразили, че са господари на човешкото съзнание и човешката мисъл и че могат да внушават на хората идеи, без хората да се усетят, че ги работят! Не знам, за своите публики може би са прави.

 

 

Този материал носи заглавието „Не искам деца!“ (точно така: с удивителната) и под формата на затрогващи първолични изповеди се опитва да наложи следното убеждение. Забележете: тези, които могат, но не искат да имат деца, били подложени на обществен тормоз, били заклеймени като горките гейове, които искат да се женят и мъжат помежду си. „Попитайте жените и мъжете, направили съзнателния избор да нямат деца, за всекидневните им сблъсъци с общественото мнение“ – надига вопъл статията. Сблъсъци! Ежедневни! Горките хора, някой трябва да се вдигне в защита на правата им (внушава статията). Всъщност на обществото изобщо не му пука дали те искат или не искат да имат деца, това му е последна грижа на обществото. Обаче пропагандните нужди са други.

Пропагандна нужда е и измислената обществена група на нежелаещите деца (защото това не е никаква група, както не са група и хората, които не обичат диня – аз, например, съм от тях, но не усещам гражданските си права похитени от онези, които обичат диня), та нуждата е тази измислена група да се представи като страдалец, който се нуждае от защита. „Хората без деца – четем в статията – имат свой международен ден – 1 август всяка година (Уже? – както казва Остап Бендер в „Златният телец“). Той се отбелязва от 1973-а насам по инициатива на американската организация Национален алианс за родителство по желание с идеята да образова широката публика за мотивите на хората, предпочели да нямат деца и да наложи това като валиден избор“. Валиден избор! Кой е казал, че не е, та трябва да се налага с огън и меч?

Идеята е друга. Как по принцип протичат подобни кампании? Ето така. Тръгваме оттам, че хората си имат най-различни причини да не желаят деца. Най-различни. Някои съвсем приемливи, други малко озадачаващи. На този етап в това няма нищо интересно, нищо забележително, нищо, за което си заслужава да се говори, всеки свива рамене и казва: да, добре, какво толкова. Обаче пропагандата си поставя за цел да го превърне в мода. Да стане модерно да не желаеш да имаш деца, да стане белег на един начин на живот, който си позволяват да водят известните и успелите, интелигентните и образованите.

След като вече е модерен, отказът от деца е време да стане белег на цивилизованост, дори на нещо като лична хигиена. Не е задължително да си режеш ноктите на краката, но все пак помага. Ако не го правиш, не оставяш твърде добро впечатление у общественото мнение.

След като отказът от деца се е утвърдил като нещо хубаво, идва време това „хубаво“ да се обяви за норма, за нещо нормално в смисъл, че неговото отсъствие е белег на ненормалност. Тогава малкото останали, които искат да имат и имат деца, ще станат първо странни, после смешни (за техните малцинствени права обаче никой няма да се вдигне на кръстоносен поход) и накрая ще бъдат обявени за извратени и ще започнат да се крият и да лицемерничат, за да не ги отхвърли обществото на „нормалните“. Но никога няма да им разрешат като на хомосексуалистите да правят пъстри шествия в манифестация на своята извратеност.

Защо? Знаят ли световните елити нещо, което ние не знаем? В проблем ли се е превърнала числеността на човечеството? Каква е тази тотална война срещу репродукцията?

На 13 август 1766 година в Доркинг, в семейството на пламенен якобинец (това са първите болшевики, за който не знае) се ражда малкият Томас. Когато пораства, той също като Йосиф Джугашвили изучава християнството и даже за кратко е енорийски свещеник. Но е останал в паметта на поколенията като философ, социолог и икономист, от чиито идеи са се оплождали титани като Дарвин и Маркс.

 

 

Томас Малтус е известен най-вече с теорията си, публикувана през 1798 под формата на „Есе за законите на населението“, че човечеството се възпроизвежда в геометрична прогресия, докато ресурсите за неговото съществуване – в аритметична. Според Малтус е катастрофално хората да се размножават прекалено много и вероятно е бил убеден, че ако продължи да се размножава така, човечеството ще изчезне доста преди да достигне днешните си стойности.

Според Малтус това, което държи населението под контрол, са нещастия като войни, епидемии, глад и болести, морални ограничения и поквара, към които той включва убийства, предпазване от забременяване и хомосексуалност. Забележете, че през 18 век хомосексуализмът все още е поквара – какво да ги правиш, недоразвита работа! Но пък вече започва да проблясва, че хомосексуализмът е задоволяване на сексуалния нагон (свещено човешко право) без размножителни последици.

Дами и господа, та това дори е против любимата им еволюционна теория!

Защо се раждат деца? Те са отговорът, който природата дава на смъртта, която не е нейно естествено състояние. Горко на всекиго, който вярва, че смъртта е естествено състояние на творението! Веки получава това, в което вярва.

Децата са надеждата за нашето спасение. Колко деца, колко поколения трябваше да се родят, за да се стигне до Богородица? Или ако това сравнение ви отвращава – колко поколения, трябваше да се родят, за да се стигне до Маркс, Ленин и Маркузе? Нима според вас всичко трябва да спре тук? Ако сега пресечем раждането на деца, как ще се роди откривателят на лекарството против рака? Как ще се роди онзи гений, който ще разсели човечеството из космоса, как ще стигнем до мечтания от вас трансхуманизъм, когато човешките личности ще се реят в информационни облаци, както пророкува Артър Кларк в своята „Одисея в космоса през 2001 година“? Всъщност за неудоволствие на фантастите – този „авангард“ на човешкото въображение – 2001 отдавна мина. Мина точно преди едно поколение от пораснали деца.

Пропагандата срещу живота е тотална. Изучават я даже децата в училище. Вижте само сериалите. В уж консервативния „Убийства в Мидсъмър“ на ITV имаше сцена в която дъщерята на полковника и командир на секретно поделение е влюбена в жена-офицер и инспекторът пита: „Но нали в армията отдавна се гледа с добро око на хомосексуалните връзки?“. Накрая виновен излиза, естествено, полковникът. Не подценявайте пропагандата, която се прокарва даже и чрез сериалите! Преди всичко чрез сериалите! За негрите-викинги да не говорим…

Но защо наред с гейовете лансират и негри? И друго. Индийското кино, Боливуд, в страна, където размножаването е най-бурно, спи ли? Можеш да си помислиш, че целта не е ограничаване броя на целокупното плюскащо човечество, а само на белия човек. Но той пък консумира най-много. Което си е вярно – вярно си е.

Слабостта е там, че всички тези просветителско-пропагандни мерки за прекратяване на човешкото размножаване не засягат онези, които се размножават най-много. Проблемът на човечеството не е, че се размножават ядрените физици или философите. Груба грешка. Всичките тези кандърми за аборти, гей бракове, семейно планиране (противозачатъчни), отричане най-сетне на самото семейство и инстинктивния порив за продължаване на рода, няма да стигнат до онези, за които са предназначени, защото онези не четат умни статии в „Капитал“ и нему подобни инструменти. Най-много да откажете умни и образовани хора да имат деца. И кой какво печели от това? Ще се увеличава броят на гладните безработни, а ще се намалява на онези, които могат да ги нахранят. Изкуствено увеличавате населението на Африка, хвърляте храна и антибиотици от самолети, а европейците агитирате да не се женят или да се женят еднополово, да не искат деца или ако заченат по погрешка – гордо да абортират.

Вече си мисля, че планът е сатанински – толкова е човеконенавистен. Може би една Трета световна война наистина ще поосвежи мозъците на всички. Освен това мисля, че Картаген трябва да бъде разрушен. Процесът по разрушаването му определено ще редуцира числеността на човечеството, но пък ще изгубим човешките жертвоприношения.

 

 

Иван Стамболов

Станете почитател на Класа