Ремонтираните танкове не са ли оръжие? Те няма ли да убиват руснаци?

Ремонтираните танкове не са ли оръжие? Те няма ли да убиват руснаци?
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    05.05.2022
  • Сподели:

"Нищо не разбирате. Ако изнесем наши танкове, това е оръжие. Ако поправим украйнски танкове, това е хуманитарна помощ. Ако изнесем боеприпаси, това е военно-техническа помощ. Ако изпратим военен контингент, това е сакатлък и серсемлък едновременно т.н. (2 в 1)": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

България и войната в Украйна: има ли руски “Троянски кон“ в правителството  | Новини и анализи от България | DW | 02.03.2022

 

Ivanova

сега ,като пращаме техника,ще казваме ,че е отремонтирана. Продължават да ни правят на глупави

 

Джон Траволта

Само питам, щото съм прост (много прост). Значи така: Ако изпратим наши танкове и бронетранспортьори, изпращаме оръжие. Ако изпратим танкове и бронетранспортьори, които сме ремонтирали, това вече не е оръжие? Поне така казва Корнелия.

 

Нищо не разбирате

Ако изнесем наши танкове, това е оръжие. Ако поправим украйнски танкове, това е хуманитарна помощ. Ако изнесем боеприпаси, това е военно-техническа помощ. Ако изпратим военен контингент, това е сакатлък и серсемлък едновременно т.н. (2 в 1).

 

helleborus

Не е написано кой ще заплати ремонта. Но като цяло ремонт на оръжия е като доставка на оръжия. Внос на зърно и електроенергия не звучи нормално за държава производител на тези две стоки, като нашата. Украинците, ако не могат да водят тази война, финансово или военно, нека да я прекратят. Иначе излиза, че не те, а с ресурсите на целия свят се води война с Русия.

 

Келбечев

Ако тези оръжия са “легитимна цел” за руските ракети, заводите в които става ремонта не са ли?

 

Ние не сме идиоти?

Тези, ремонтираните танкове не са ли оръжие? Те няма ли да убиват руснаци? Във военно-историческия музей ли ще ги дуржат?

 

България нe може да повлияе върху бойните действия .

Нито мунициите, които изнасяме са толкова много, или нещо напреднало технологично, което да тормози руснаците... Натискът е имиджов България да бъде унижена! Да приеме официално да изнася оръжия против Освободителката си! Това е психологическа операция на САЩ да ни пречупят, унизят, да станем неблагодарници, специална операция срещу българите, това не е проблем при други източно-европейци...

 

Че какъв е проблема?

Ще свикнем да ни командори и Зеленски. Ние сме свикнали да ни командорят чужди още от преди 6 века. Даже, може да се каже, че сме свикнали да свикваме. Няма страшно.

 

Те и за това ни приеха в ЕС,

също и в НАТО. Да бъдем г-жа Никоя без лице, без глас, буфер между тях и Русия. Държава от послушници и умиращо население. Крайно време е да задействаме защитните си механизми!

 

Наблюдател

Забрана на руска телевизия и руски медии лишава акушерката от информация и затова живее в измислен Свят. Ако имаше достъп до информация от Русия, щеше да знае, че Путин вече забрани износ на всякакви суровини за недружески държави. Няма нужда от ембарго.

 

Въпрос към СЕМ

И сега след забрана на цели телевизии, на кое място по “свобода на словото” минаваме?

 

КОКО

Някой още да говори, че в Европа има свобода на словото? Щом се забраняват руски медии, значи вече има и забранени теми за европейските медии. Честито 91-ви място по свобода на медиите в БГ.

 

Haho

Ето това се нарича “демокрация” по брюкселски и евроатлантически. Всяко мнение което е различно от официалното се забвранява, всяка “неправилна” информация се заглушава. После преди 1989 било тотализъм, а сега било демокрация. П. С. Жалко че няма емотикони.

 

ввв

Помним ги ония времена. Ще трябва и интернета да забранят, щото има VPN-ни.

 

thenewone

А сръбска телевизия, ще може ли? Или домоуправителите ще слухтят?

 

1941, 1944 ...2022

Баба имаше (началото на 70-те) един стар радиоапарат "Филипс" , като сандък ! С вертикална скала и две големи копчета като кранове , които се въртят отпред ! Апаратът беше безупречен и хващаше без проблем "черни" станции по времето на соца... Но през 1941-1944 г. копчето за станциите е било пломбирано с червен восък от режима, да не хващат станции на антифашистките страни ...

 

Всичко, което идва от Запада е демократично и в наш интерес! В това НЯМА КАК да се съмняваме!

Даже е престъпно да се съмняваме в това!

 

Тарильома

ЕК като ЦК! Цензура и дефицит! Познато.

Станете почитател на Класа