Загубени в паралелния свят

Загубени в паралелния свят
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    26.01.2022
  • Сподели:

Казват: «Те са млади и образовани»… Но незрелостта и наличието на диплома не са показател за знания и умения… Нито пък за другите качества, от които човек се нуждае, за да изпълнява добре своите професионални задължения.

 

А върлите почитатели си знаят своето: «Може да са неопитни, но ще поработят и ще се научат». Почакайте, драги! И докога всякакви невежи ще трупат опит на наш гръб!?... Защото с политиката се забъркват предимно такива - неспособни да изкарат хляба си с честен труд. Точно това е демокрацията на брюкселския орднунг – шепа вторачени в пъповете си гласоподаватели да узаконяват персоналните промени в колониалната администрация!

 

Нашето общество е загубило мярката за добро и лошо… То не само е неспособно да противостои на опасностите, но дори не може да реагира на тях. Ако имахме време и кадрови потенциал, щях да кажа, че ще трябва тепърва да се учим на държавно строителство, на нравственост, да осъзнаем своите цели и отговорности… Ала пред нас е пустота, изпаднали сме от еволюцията.

 

Паралелните Светове и Как да Попаднем Там – Окултна Езотерика,Конспирации и  Алхимия

 

Любимците на малцинствата притоплят креслата в измислените за тях министерства и тровят дните ни с пустословия за вируси и война. Надали те осъзнават на кой свят се намират. И, действително, какво лошо сте видели от Русия, че така виете срещу нея, потурнаци? Истината е, че цялото ви котило – глобалистко и джендър социалистическо, е безсилно да сътвори нещо стойностно. И всяко следващо поколение, на което предавате властта тук, е по-уродливо от предишното. Вас ви държат живи безпределната алчност и омразата към всички.

 

Сега докопалите се до управлението би трябвало да работят за спирането на инфлацията, за озаптяването на монополистите и за отсичането на връзките между бизнеса и политиката. Но вместо да се съсредоточим върху решаването на насъщните проблеми, те отклоняват вниманието ни към своите бълнувания. А времето тече: тик – так, тик – так… Нашето време отминава.

 

Николай Николов

Станете почитател на Класа