Катастрофална е публичната политика на БСП

Катастрофална е публичната политика на БСП в лицето на Ирена Анатасова - зам.председател на Корнелия Нинова и пряк отговорник за тази политика.
Средностатистическа учителка в България, която не е "изкушена от политиката" и много под средното ниво за политик, очевидно.
Говори с несвързани "опорни точки" на к.н.„„„„К.Н., без никакво осъзнаване.
Ако тази жена ще представлява публичната политика на БСП, значи ние - социалистите сме в беда.

Тя нито може да обясни защо БСП стои в парламента все още и не се присъединява към протеста - ефективно!? 
Нито може да обясни обратното: Защо БСП НЕ ИЗЛИЗА ОТ ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ, СЛЕД КАТО ГО СМЯТА ЗА ИЗЧЕРПАН?
ПАРАГРАФ 22!
Ирена Атаносова в БНТ "Още от деня", 11.10.20г., е най-яркото доказателство за демагогията на К.Н....

Добре е, че все пак имаме човек, който реално ще е отговорен за тези публични политики на БСП. 
Разбира се, този конфуз е предвидим. Дори за К.Н. 
Въпреки това, дискредитерането на БСП продължава. То е планирано. Чрез фъфлещия Овчаров за "обединение", чрез потещия се Зафиров, чрез невнятната Атанасова.....
Надявам се, че поне "петият елемент" в ИБ на Корнелия Нинова - идеологическият заместник ,Янаки Стоилов, няма да се появи по телевизора, за да ни говори за алтернативаТА на Корнелия Нинова

 

*******************

Но, да се върнем на темата - зам.-председател на БСП по публичните политики.
Публичните политики на БСП, г-жо Атанасова, не предполагат да се оправдавате по телевизора. Защото провеждате анти-БСП пропаганда!
Вие нямате ясен отговор на въпроса - защо все още сте в това Народно събрание! Нито за себе си, още по-малко за социалисти и симпатизанти, които Ви слушат.
Публичните политики на БСП, г-жо Атаносова, са разписани ясно и нагледно в програмата на БСП от 2008 година. Единствената за сега програма. Друга - няма!

Четете, г-жо!

Публичните политики, г-жо Атанасова, не предполагат да лъжете в ефир от името на БСП. А именно: казахте, че НС на БСП има решение за подкрепа и участие в гражданския протест срещу властта на Борисов, официално?!
Това не е вярно! Това е лъжа, госпожо. И аз Ви забранявам да говорите неистини от името на БСП, включително и от мое име!!!
Забранявам Ви да дискрадитирате социалистическата партия на България, която е и държавотворна за народа ни през всичките години на своята работа.

Няма такова решение на НС на БСП!

А, Вие не може да лъжете в ефира на БНТ, всички. Изключено е!

Подобна публична лъжа води до още въпроси към моята партия и прякото и дискредитиране. Логични и неудобни въпроси.

Трето - г-жо Атаносова, прочете конгресните документи на 49-я конгрес поне, защото там Е СПОМЕНАТА ДУМАТА СОЦИАЛИЗЪМ. В конгресните документи на 50-я конгрес няма такава дума!
Колкото по-рано разберете, че Корнелия Нинова не е БСП, толкова повече г-жо "публична политика" левите хора в България ще повярват в социалистическата алтернатива. И ще гласуват за нея, не в измислени кашони, а истински - с вяра!

 

Албена Шавел

Станете почитател на Класа