Доживотна карантина за всеки контактен с БСП!

Когато си заченат потайно от група терористи в слабо осветено от краден газеник мазе, никога няма да избягаш от заговорническата си и нелегална същност. Ако си откърмен с взривяване на църкви и промъкваме в мандри по първи петли, никакво членство в ПЕС и прегръдки с Обединената европейска левица няма да облагородят болшевишкото ти ДНК. Какво по-голямо доказателство за това, че у българските социалисти нищо комунистическо не е забравено от жалката конспирация с болния от COVID-19 Янаки Стоилов?

 

 

Родените в чернобилската 1986-а година вече са полуплешиви чичковци и лелки с разширени вени, но за БСП времето тече по различен начин. То е завинаги застинало в Лениновата концепция за съревнованието на масите, които трябва да получават само необходимия за поддържането на революционния плам минимум информация.

От една седмица горкият  Янаки Стоилов бил с температура, кашлял лошо като другаря в „Спомен“ на Вапцаров, но останал на поста си. Здрависвал се с пленумци и прегръщал партийни гаулайтери, обикалял телевизионни студия и хвърлял плювките на справедливия и заразен гняв срещу властта. Имал бил коронавирус? Глупости, това е конспирация на Бил Гейтс, Херо Мустафа, Джордж Сорос и Венцислав Мутафччийски.

На осмия ден след като елитът на БСП се беше събрал на пленум да си диша изпаренията, председателката Корнелия Нинова благоволи с някакво конспиративно писъмце да предупреди подопечните си да вземат леко да се изолират, защото сред тях върлува несъществуващият коронавирус. На осмия ден, след като 180 контактни с болния другари отдавна са плъзнали по родните си села и паланки, сред семейства, приятели и избиратели, в пълно неведение за това, което партийното ръководство е знаело през цялото време.

 

Доживотна карантина за всеки контактен с БСП!

 

Покъртително е как ситуацията напомня за споменатата вече 1986-а година, когато Партията-майка изкара стотици хиляди на първомайска манифестация под тъпкания с изотопи на уран и плутоний украински дъждец. Когато в блажено неведение папкахме пресни марули и кисело млекце с радиационно облъчване, което да ни стигне за 80 години напред.

Престъплението срещу нацията завърши с фарсов процес срещу маргиналния заместник/помощник/кандидат-член Григор Стоичков и санитарния инспектор Любомир Шиндаров, които получиха по две години затвор, от които излежаха по една. За прикриването на здравна катастрофа, чиито плодове под формата на тумори, генетични и психологически отклонения ще берем още половин век.

Може би си мислите, че Григор Стоичков е умрял в нежните прегръдки на любимата снаха Данчето Христова през 2016-а? Нищо подобно. Цървуланският дух от Горна Малина просто се е пренесъл у Корнелия от Крушовица. И ще пребъде вовеки в болшевишката семка на довчерашните терористи – днешни социалисти. Глобата от 3000 лева за прикриването на заразата е поредната подигравка с антиобществената дейност на тази в същността си престъпна партия. И поредното доказателство, че тя трябваше да бъде забранена още преди 30 години и всеки, имал досег с нея – поставен под доживотна карантина.

 

 

Евгени Чертовенски

Станете почитател на Класа