БАБХини деветинини...

Неделя

Мисля да си направя влог. Било изгодно. За мен най-големите влогъри на България са тия, които успяха да си ги възстановят напълно след фалита на КТБ. Останалите са пълни аматьори с нереалистично себеусещане.

Същото е и в ютюб. Самотни хора говорят на телефоните си, за да развличат многомилионна аудитория. От самотни деца. С телефони. Удари камбанката, вика чичкото. И си купи от мърчандайза, вашите ще направят всичко, за да ги оставиш на мира.

Стига ми репоствахте тоя елен с горящите рога. Ако не вярвате, че снимката е фалшива, значи мислите, че има толкова тъп елен, който да завре намазаните си с керосин рога в пожар и после драматично да позира. Прекалявате май с интернета. Иначе, споко, вече всички сме Сибир.

Мразовити заточеници на системата, които си шушукат антиправителствено преди вечерна проверка.

Понеделник

Какъв чудесен ден. Едно наперено момче, кандидат за кмет, разправя, че щяло да инвестира в трамваите, метрото било твърде скъпо за малка София. Как си личи, че си кореняче, мой човек.

Нито София е малка за каквото и да е, нито трамваят вече впечатлява гостите на столицата като едно време. Ти продължавай да ги плещиш тия и ще си инвестираш в трамваи още доста, докато други инвестират в служебни шофьори.

Покрай Спаси София се сещам за Спаси Готъм. Новата Батуомън щяла да е лесбийка, еврейка и веган. Ех, каква кукичка за по-консервативните шарани, понеже нали ни дойде до гуша от политическа коректност и сега всяка роля е погрешно разпределена.

Вие предпочитате кисела самотна жена, която нощно време бие лоши мъже, да има по-друга екранна обосновка, нали така. Ама и вие не знаете какво искате.

Вторник

Някакъв влогър на име Слави повел група неориентирани последователи към Мусала, сгафили нещо в пъченето и сега врещи срещу системата. Оф, а аз си мислех, че имаме капацитет само за по един свръхамбициозен лидер Слави на сезон.

Мусала ли бе, чиче, закатери и ти? Много ви се услаждат върховете на вас инфлуенсерит. А не изглеждаш човек, дето се е събличал по физическо много редовно, та катеренето да ти идва естествено.

Последно да ви питам, с Гешев какво правим? Че още ден-два и съвсем няма да е огнена тема. Сибир ли сме вече? Или още, знам ли как е правилно да го кажа?

Иначе делото за хака на НАП щели да го гледат при закрити врата. Да не изтече още някоя данна сигурно. Моля ви, пускайте ни отвреме-навреме по някой скрийншот или запис на охранителна камера, да сме спокойни, че знаете какво правите.

Сряда

Тоя влогър Слави Мусалата излезе голяма работа. Зове за бунтове в негова подкрепа, единадесетгодишни в цялата страна организират комитети. Пращат му пари да си плати глобата, понеже той неговите за глупости не ги давал. Леле, че влиятелен катерач се извъди.

А вие не вярвахте, че ще бъде детска планета. Надеждата ми е в пубертета. Апропо, ако Гешев му отвърти един задвратник на тоя публично, има моята подкрепа официално.

Чухте ли, в Рим вече нямало да дават да се сяда на Испанското стълбище. О, каква трагедия за инстаграм. Скузи, ако досега не сте положили задник на тази забележителност, от тая седмица ще глобяват. Естествено, не важи за Слави Мусалата, той може да прави каквото си иска и да организира после опълчение от езиковите паралелки.

Но приказката ми беше за стълбата де. Испанската е под зепрещение, но нашата си е отворена за всякакви катерачи.

Четвъртък

Голям ден за българската рзаследваща журналистика. Първо - в репортаж за интернет (влог) на Генка Шикерова лъсна тлъста схема с прасета иЦацаров разпореди проверка в БАБХ. Скъп и нектролируем огън има в тия наши инсинератори. Пламна и тоя хабитат.

Ще послушаме малко БАБХини деветини, а прокуратурата ще има възможност да се прояви като полезна за хигиената. Макар че аз все така не съм убеден в ефективността да кремираме свинщината. Само я пърлим, нищо повече.

Вторият любопитен момент дойде, когато Георги Лозанов похвали малко грапаво сайта Биволъ, а те разследваха комплимента му и се обидиха. На репутация се засегнаха хората и се запалиха да я доказват. Настана страховит приятелски огън.

Още един див пожар за съпричастие из социалните мрежи. Никой ли няма да спретне колаж на бивол с горящи рога?

Петък

Страхотна жега наоколо. От общината раздават минерална вода на минувачи. Хората са щастливи, забравят, че това е град, построен върху минерален извор, тая пластмаса за тръби на чешмички по-добре да беше отишла. Обаче дай му на нашенеца аванта и той веднага става европеец. Същата минерална вода нали по морето четири кинат струва бутилчицата?!

Като споменах морето, благодаря сърдечно за всички тия споделени бедра и деколтета, наистина нямаше нужда. Напълно ви съчувствам.

Но, така де, и това си е вид обществена смелост. Знаете ли я теорията, че именно заради горещото ни лято и морето, нямаме революцци. Но пък нямаме и проблеми със Сибир от друга страна, сещате ли се. Мажете се само, да не изгорите, че виждате какви драми са.

Събота

Обяниха най-богатите семейства в света. Няма нашенци, не се налага прокуратурата пак да заработва. Ветко остава на топло, ако се чудите как върви и това инсинериране. Иначе кралската династия на Саудитска Арабия е в челната петица.

Това обяснява защо реваншът между Джошуа и Руис ще е там. Но за това вълнение все още ни е рано.

Отказах се да си правя влог. Искам да си остана правилно неразбран. Ако стана твърде влиятелен, ще искате да ви водя на Мусала или да заемам позиции относно медийната среда, а аз едвам свързвам двата края. Пък и да не съм Българската православна църква, че всеки път като цъкнете камбанката, да изкарвам кинти.

 

Драго Симеонов

Станете почитател на Класа