Фондациите на Сорос от 30 г. разяждат съзнанието на българите и унищожават държавата ни

СОРОС И ПРИЯТЕЛИ

 

Андрей Луканов в ранните години на „демокрацията“, по договорка пусна Сорос в България, даже го спонсорира и го освободи от данъци.

Неговите фондации от тридесет години разяждат съзнанието на българите и унищожават държавата ни. „Америка за България“ е по-вредна и от отявлените ни врагове. Защото действа чрез българските предатели.

 

 

Тези фондации и сдружения ни учат да приемаме мултикултурализма и да забравяме, че сме българи. Уж помагат, а всъщност подготвят територията ни за съвсем други цели. Под тяхно давление съсипахме икономиката си, нарязахме 400!!! бойни самолета, нарязахме ракетите си, драстично съкратихме армията си и вместо да помагаме на българските талантливи деца и на пенсионерите, помагаме на недосегаемите. Втълпиха ни, че толерастията е основна ценност, а българщината е срамно, мракобесно и остаряло понятие.

Сорос и компания купиха продажните български политици и чрез тях и цялата ни държава. Вредни, безродни, налагащи чужди интереси. Експериментиращи с хората и новия световен ред.

Не ми харесват! Да се махат! Няма да мине!

 

 

Адв. Елена Гунчева

Станете почитател на Класа