В БНТ е като в оня виц: „Прави това и не питай“

Ние отдавна знаем, че обществена телевизия е частна. Тя е партийна телевизия. Политиците си измиха ръцете отдавна от радиото и телевизията. Решиха да изберат свои представители. И да кажат: Ами те така са решили. Три световно неизвестни журналистки избраха Емил Кошлуков за шеф на БНТ. Това са хора в кюпа. Това каза Лумен Леонидов пред Люба Кулезич по Евроком.

 

.

 

Не искам да ги обезценявам, но най-малкото са хора без характер. Те са неразличими за обществото. Бетина Жотева  е най-известна. Като гледам как се върти и изсмуква от пръстите си аргументи, но мотивите им са добре разиграни. И с  избора на Вяра Анкова за шеф на БНТ беше поръчка. Няма какво да се лъжем. Добре го изиграха за публиката, която нищо не разбира. Слагаш Коко Каменаров. Как, защо? Не стигнаха годините в биографията на Кошлуков и сложиха Каменаров.

И когато се навършиха годините за Кошлуков да заеме поста, махнаха Каменаров. Защо скриха, че Кошлуков е бил 1 г. в телевизия „Атака“?  Много пари от бюджета на БНР се дадоха на БНТ. Затова и няма апетити към радиото. Политическите неща са много добри. Започнали са да спират някои хора от ефир.  Като се махнат рекламите, ще отидат при официалните частници. Свърши бунтарството. БНТ няма да реагират. Като в оня виц: „Прави това и не питай“. През годините много калинки дойдоха. Телевизията не е онази телевизия. Дойдоха много послушници.  Нека да покажем, че има луди хора. Дори да си подаде оставката Кошлуков, ще дойде друг.

Станете почитател на Класа