От гей паради към все по-неприкрита педофилия

 

От години предупреждаваме, че зад гей активизма  (или т.нар. ЛГБТИ+ движение) стои крайно опасна политическа идеология. От години предупреждаваме, че една от целите на тази идеология е сексуализацията на децата и постепенното нормализиране на педофилията, за което ще се използва абсолютно същата стратегия, с която бяха нормализирани редица сексуални патологии. На страницата ни може да откриете доста материали на тази тема, включително и за това, как видни лидери на ЛГБТИ движението са уличавани в педофилия.

 

Педофилия

 

На това гей активистите и пригласящите им полезни идиоти, винаги отговарят с твърдението, че са теории на конспирацията (напълно игнорирайки посочените съвсем конкретните факти), а те самите са преследвано и репресирано малцинство. Дали наистина са преследвано малцинство? Преследвано малцинство ли е група хора, чиято идеология има подкрепата на най-мощната световна сила в лицето на САЩ, която е поддържана от господстващата политическа система в световен мащаб, чиито идеи са пропагандирани от световните медийни гиганти и Холивуд, поддържани са от едни от най-мощните корпорации, идеологията им се пропагандира във всички западни университети, НПО-тата им получават огромно финансиране, а критиците им са масово цензурирани и демонизирани от медиите и социалните мрежи? Колкото до това, дали твърденията ни са теория на конспирацията и дали заплахата е мнима, просто можем да погледнем, какво на практика се случва на Запад, където процесите, тепърва навлизащи у нас са в доста по-напреднал етап. Всичко това са неща, за които сме предупреждавали. Но нека говорим с конкретни примери.

Превръщането на малолетни деца в травестити и рекламирането му като нещо чудесно

Един от най-крещящите, демонстративни сексуални фетиши на содомитите е Drag (Dressed Resembling A Girl / облечен за да прилича на момиче) стила. В този подчертано сексуален и отвратително перверзен стил са моделирани непълнолетни деца. Две от “звездите” тласнати в това извращение, започват “кариерата” си – да забавляват разгонени хомосексуални нерези, на 8-9 годишна възраст. На едва 8 години Немис Куин Мелансон е превърнат в кралица Лактейша (Lactatia) (видео). Артистичният псевдоним е производен от глагола на английски за кърмене, като думата е свързана и с определен сексуален фетиш. Име, което надали си е избрало 8 годишно дете. Това дете, още на 8 става рекламно лице на компания, произвеждаща еротично бельо за хомосексуалисти (подробности тук). Всичко това е представено като нещо прекрасно от водещи медии зад океана, а експлоатацията не детето продължава и днес. Едно от посланията, в които е индоктринирано и които разпространява е: “Ако родителите ти не ти дават да си травестит, смени си родителите”. Да ви напомня за промени в законодателството, които някой НПО-а поискаха?

Още един такъв пример е Дезмънд Наполес, друго дете превърнато в травестит. Той е влачен от 7-годишен по гей паради, облечен във фетишистки женски дрехи, за да танцува и да забавлява разгонената тълпа. На 11 години вече танцува предизвикателно и в гей барове, където превъзбудени нерези му подхвърлят пари и му подвикват, колко го обичат (видео). Когато е на 10 се превръща в лице на кампания, прицелила се в това, да превръща непълнолетни деца в травестити. За плановете за създаване на детски Drag клуб може да прочетете в тази статия на “Дейли мейл”. Един от видните гей активисти, промотиращ Дезмънд е Майкъл Алиг, наркозависим, излежал 17 години в затвора за изключително бруталното убийство. Алиг и един от любовниците му убиват друг негов сексуален партньор по особено жесток начин, след което Алиг разфасова трупа. Официално излъчено видео на Алиг с малкия Дезмънд поражда съмнения, че детето е под въздействието на наркотици на кадрите. Разбира се, това не пречи на редица медии на Запад да представят Дезмънд като модел за подражание на непълнолетните деца.

Един от нелепите начините, по които гей активистите се опитват да се измъкнат от подобно разобличаване е, като твърдят че Drag културата е просто начин за себеизразяване, необвързан по никакъв начин със сексуалност (макар да е добре известно, че е крещящ сексуален фетиш). Отричат и каквато и да било връзка с педофилията. Дали обаче това е така? Тук отново ще дадем конкретен пример. В САЩ от няколко години в обществени библиотеки, Drag “кралици” четат приказки на съвсем малки дечица от детските градини. Често за това не са уведомявани родителите. Едно от тези места е обществената библиотека в Хюстън. През април тази година избухна скандал (който набързо заглъхна в големите медии), защото двама от травеститите, издокарани във фетишистки еротични женски дрехи, четящи приказки на децата, се оказаха с регистрации за… сексуални посегателства срещу деца. Точно така, двама педофили, допуснати до деца с активната и открита подкрепа на гей лобито в общинския съвет на Хюстън. Единият от тези педофили се оказа и проституиращ травестит, специализиран в садо-мазо извращения. Подробности може да прочетете тук.

Особено тревожно е, че прицелването в децата с този тип пропаганда е подкрепено и от много големи корпорации. Тук вече не става въпрос само за книжките, разпространявани от години от гей активисти, а вече и от много компании на пазара. Вече има популярни детски филмчета с гей сцени (от целувки до сватби на еднополови двойки) и тенденцията е да се увеличават. Дисниленд обяви гей седмица, като част от ежегодната юнска кампания на ЛГБТИ движението. Компанията Converse пусна серия кецове за гей движението, като Дезмънд е лицето на кампанията насочена към децата. Тук не става въпрос просто за промотиране на гей движението, а за все по-целенасочено прицелване на пропагандата именно в децата, при това във все по-ранна възраст.

Смяна на пола на деца

Друго престъпление, което се извършва от поддръжниците на тази кауза е смяната на пола на деца. Систематичната и агресивна индоктринация на деца от гей и транс активистите, още от най-ранна възраст, лъжата, че пола е социална конструкция и нещо, което може да си избираш и измисляш, според настроението, води до сериозно объркване на децата и тласкането им към това да сменят пола си. Особено уязвими са децата отглеждани от гей двойки. Ще посочим един пресен пример от Шотландия, където двойка лесбийки, едната от които в процес на смяна на пола, обяви, че ще смени пола и на 5 годишният им син (подробности за случая тук). Това далеч не е първото 4-5 годишно дете, на което се сменя пола (още един пример от Австралия). Въпреки че на тази възраст едно дете може да иска да е буквално всичко, от малкото пони до човека-паяк, особено под внушение, безскрупулни и извратени хора се възползват от децата и си правят подобни отвратителни експерименти с тях. Индоктринацията е до толкова засилена на Запад, че наскоро ужасен учител от Великобритания, съобщи за поне 17 ученици в неговото училище, обявили че възнамеряват да си сменят пола  (подробности тук). Само за период от 8 години (2010-2018) на усилена пропаганда сред децата във Великобритания, броят на децата желаещи да си сменят пола е нараснал с 4000% (четири хиляди процента!). Макар английските здравни служби да настояват да не се сменя пола на лица под 16 години, неправителствената организация “Русалки” (Mermaids) води агресивна кампания да отпадне ограничението и да бъде сменян пола на невръстни деца. Организацията получава огромно финансиране за дейността си (само от националната лотария във Великобритания е дарила 500 000 паунда, отделно получава значителна подкрепа от британското правителство и леви политици от САЩ).

Това е само илюстрация на процесите, които текат. Целта на тези хора е не просто да сексуализират децата, но и да ги моделират дори физически, според извратените си желания. Не говорим просто за родители идиоти, жертва на пропаганда, а за цели организации, работещи целенасочено, за да моделират тези деца. Сексуализацията на непълнолетни и малолетни е една от стъпките в посока на нормализиране на педофилията.

Опит да се предизвика симпатия към педофилите

Друга стъпка в тази посока са опитите да се предизвика симпатия и съчувствие към педофилите (съвсем точно следвайки схемата на Овертон). В това видео може да чуете Мириъм Хайне в защита на педофилите на официално събитие на TED в университета във Вюрцбург. Тя представя педофилията като естествена сексуална ориентация, а педофилите, като неразбрани жертви на едно общество, което ги преследва и подтиска. Това далеч не е първият опит на университетско ниво да се представи педофилията като нещо нормално и естествено. И ако някой мисли, че зад това няма добре планирана стратегия, просто не познава историята на това движение. Но тази история ще е тема на друга наша публикация. Тези опити за нормализиране са съпроводени и със съответния новоговор, типичен за налагенето на ЛГБТИ идеологията. Вече има опити да се вкарат полит коректни термини за назоваване на педофилите, като MAPs (Minor Attracted Persons – лица привлечени от непълнолетни).

Войната буквално е за децата ни

Трябва ясно да се разбере едно нещо. Има много богати и влиятелни хора с тежки сексуални патологии, които искат те да се установят като норма – да могат да ги практикуват свободно, да ги наложат на обществото. ЛГБТИ активистите са техният инструмент за това. Сексуалната патология, която не е третирана, а особено и когато е насърчавана, винаги се влошава и утежнява. Извращения, които са носели удоволствие, след време стават недостатъчни и зависимият иска нещо още по-перверзно, още по-екстремно. Също както наркоман, започнал с по-лека дрога, затъващ в зависимостта си и търсещ по-силни усещания с по-твърди наркотици. Такъв “глад” няма засищане, единствено отваря още по-голям и разрушителен апетит. Сериозните сексуални отклонения обикновено са съпроводени и с други опасни психически патологии. Такива хора трябва да бъдат спрени на всяка цена, защото са крайно опасни за обществото.

Това е културна война, която не можем да си позволим да изгубим. Защото изгубим ли, цената ще платят децата. И тази цена ще е изключително жестока. Има една мисъл на бележития военен стратег ген. Александър Суворов, по отношение на противника във войната – “Ако не ги натикаме в адът, адът ще погълне нас”. Нека не позволяваме адът да погълне децата.

 

Пламен Димитров

Станете почитател на Класа