Българската следа на терориста… Да очакваме атентати за отмъщение в София?

За разлика от Брейвик, сега Тарант избива мюсюлмани

През януари ДАНС и прокуратурата проведоха шумна акция с телевизионни репортажи, в която се похвалиха как изловили ислямска мрежа за финансиране на терористи. Шумът беше излишен, само вкара страната във фокуса на ислямистите.

Сега, с терористичният акт в Нова Зеландия, България отново е вкарана във фокуса на ислямския тероризъм.

Две такива събития едно след друго могат да превърнат страната в мишена.

Българската обиколка през 2018 г. на терориста от Нова Зеландия Брентън Тарант и български имена и надписи върху пълнителите на автомата му (виж тук) тепърва ще създават проблеми у нас.

 

Брентън Тарант се снима сам с камера в колата си и е предавал в интернет атентата си на живо. От социалните мрежи още не могат да изтрият всичките 1,5 млн. качвания на видеозаписа от касапницата.

Противопоставянето между националисти и мултикултуралисти ще е най-малкият проблем. То не се засилва, когато има атентат в християнска църква – например като в католическа църква във Филипините през януари т. г., с 20 убити и още толкова ранени (въобще не стана голяма новина, световните медии политкоректно премълчаха). Но когато атентат се случи в джамия, е топ новина в медиите, а ислямистите търсят отмъщение.

Масовото убийство в града Крайстчърч (Христова църква в превод) изглежда като продължение на извършеното от Андеш Брейвик през 2011 г. в Норвегия. Но има разлика. Брейвик уби с бомбите си и собственоръчно с карабината 77 души и рани още 155. Сред тях имаше всякакви, и случайни минувачи, хора предимно норвежци. Не са подбирани. Действията на убиеца са с цел да му обърне внимание целият свят.

 

Пълнители за автомат с надписи от терориста Брентън Тарант. Снимка: ЕПА/БТА

 

Сега жертвите са 50 (до момента), с още толкова ранени, но са мюсюлмани в джамии. Има подбор по верска принадлежност, което в това градче означава, че жертвите са изцяло мигранти. От 350 хил. жители там, 50 хил. са мигранти.

Атентатът е с цел да алармира за заплаха от ислямско нашествие в страни със западна и християнска култура. Той е изключително опасен, защото е излъчван онлайн и видеото от бруталното хладнокръвно убийство, като в компютърна игра, се върти в различни сайтове, придружено с парчето на „Продиджи“ „Нашествениците трябва да умрат“, и набира популярност. Социалните мрежи са успели да спрат около 1,5 млн. качвания на това видео за 24 часа, но голяма част не успяват да изтрият. Сайтовете обаче са извън такъв контрол и там видеото си седи, единствено търсачките го изключват.

Брейвик посочи като основни свои врагове т. нар. културни марксисти, крайни либерали мултикултуралисти и политкоректни екстремисти. Те според него искат да превърнат Европа в Еврабия.

Сегашният терорист Тарант е изучавал специално ислямското нашествие в Европа през средните векове и съпротивата срещу него. Така България попада описана с исторически имена върху неговите оръжия.
Това накара много българи да научат имена от своята история, които са забравили или дори не са чували (виж тук за надписите).

 

0a

 

От една страна случилото се предизвиква мултикуртуралистите у нас (който убеждават, че не е имало турско робство, българите са си живеели щастливо по онова време) да се радикализират и обвинят всеки развяващ националния флаг за крайнодесен националист.

От друга страна по-същественото е, че сега е много вероятно България да стане обект на ислямски атентати. За ислямистите Европа е „земя на войната” – територия, която трябва да завладеят и върху която наказват неверниците. Досега България беше слабо засегната.

Какво можем да очакваме? Да заобикаляме събития в НДК и на стадиони, и оживени метростанции?

 
 

Станете почитател на Класа