Гинчето от ЧЕЗ отърва затвора

Притисната от “международните обстоятелства”, родната прокуратура най-сетне потвърди някои от разкритията ми. Нашумялата Гинка Върбакова, която щеше да купува ЧЕЗ, отърва затвора. Прокуратурата потвърди, че тя действително е представила в ДКЕВР фалшиви банкови гаранции за 200 милиона евро, за да получи фирмата й лиценз за производител на ток.  Така разкритията ми за тези фалшиви банкови гаранции получиха официалност, макар че последствия за измамницата няма и няма да има, както се вижда. Напомням, че скандалът с Гинка Върбанова и ЧЕЗ се роди от мои публикации в профила ми във “Фейсбук “, от които две са основните:

 

НА 21 МАРТ 2018:
Световни мафии, пране на стотици милиони… ПОДЗЕМНИЯТ СВЯТ НА ЕДНО ГИНЧЕ
Нарко- и криминална прегръдка на полето на електрическия ток с подкрепата на елита ни пали свещта на България
Скандални документи в инвестициите й

 

НА 27 ФЕВРУАРИ 2018
Аферата ЧЕЗ: родна кукла, грузинци, евреин, странна руска банка на ветерани и десантчици от войни, а на дъното


“ГОВОРИТЬ МОСКВА” ЗАД ГИНЧЕТО


Грузинско-руско-български милиардер е зад сделката, но и той е нейно прикритие. Кой всъщност e застанал най-отзад?
Капанът със сиренцето за премиерите Борисов и Бабеш

 

 

Извършеното е документна измама, която се наказва според Наказателния кодекс. Но Гинка Върбакова няма да бъде наказана.
Обяснението на родната Темида: гаранцията е частен документ и давността за незаконната му употреба е 5 години, които са изтекли.
“… към днешна дата този срок е изтекъл. Изтекъл е още при подаването на сигнала” – пише в Постановлението за отказ от образуване на наказателно производство
Ето защо Софийска градска прокуратура е прекратила преписката.

Какво ми направи впечатление в защитата на Гинчето от родната Прокуратура?
1. Престъплението е консумирано до 28.12.2015 г., но служителите на Темида приемат като дата началото му от 2010 г., за да се вместят в давностния срок.
2. Прокуратурата въобще не проучва и не разглежда всички фалшиви гаранции и документи, а само един от тях.
3. Прокуратурата се пази като от огън дори да надникне в плетеницата от фирми и документи, които може да я отведат освен до руски спецслужби и руската мафия и до световна италианска мафия (Н.Драгета, за която става дума в разкритията ми.)

 

БЕЛЕЖКА:


Направи ми впечатление, че проверката на родните прокурори е по сигнал на “Биволь” от 10 декември 2018 г. – т.е. 10 месеца и 10 дни по-късно след моите разкрития. Отбелязвам, че към тази дата на този сигнал от колегите давностният срок също е изтекъл.
Направи ми впечатление, че за пореден път прокуратурата не пожела да ме разпита за тази скандална афера с покупко.-продажбата на ЧЕЗ.

Така за пореден път установих, че макар и гражданин на Република България, аз съм лишен от основно конституционно права – право на съществуване!
Защото на практика не съществувам за съдебните и държавни органи у нас, каквито и разкрития да правя и каквито и сигнали да подавам.

Съществувам (заедно със семейството ми) за тях единствено когато срещу мен (а в последните години, за да не става скандал – срещу жена ми или дъщеря ми като за отмъщение към мен) е спретнато поредното фарсово съдебно дело, в които всичките ни граждански права се погазват брутално като с валяк, за да можем да бъдем осъдени на всяка цена.
Например по едно от тях официален държавен документ е отхвърлен като “несъществуващ”, а за капак протоколът от заседанието на съда е фалшифициран – дори с моите изявления пред него (доказано чрез служебно направения магнетофонен запис) и втори път отново брутално фалшифициран въпреки изслушването на съответния запис.
Вече над година и два месеца нямам никакво произнасяне по случилото въпреки настояванията ми нито от Инспектората на ВСС, нито от Висшия съдебен съвет, нито от ръководството на съответния съд, чийто състав извърши тези брутални фалшификации!

При това не ме разпитват и не ме зоват като свидетел и по др. важни дела – не само такива като например тази история с Гинчето и ЧЕЗ и февруарско-мартенските ми разкрития за нея, но и януарските от същата 2018 за шесторното убийство в Нови Искър и да не броя нататък, че изброяването ще досади с дължината си.
Не ме разпитват и по дела и проверки с международна значимост, вкл. и такива, свързани с терористични организации и техни актове, довели до човешки жертви.

Безспорно е според мен, че става дума за политическа репресия, защото поредица от различни такива случаи с отношението на най-различни държавни и съдебни органи и институции не може да е случайно или корупционно явление.

 

 

1aasaa1

 

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа