С идиотски конкурс за 8 самолета, Бойко ще разцепи и разруши НАТО… Швеция и САЩ включиха на брутален “черен PR” една срещу друга…

Ф-16 няма да купим, но успяхме да изпокараме 2 западни съюзника… Путин май е прав, че сме “троянски” кон и приятел на Русия в НАТО… Швеция и САЩ включиха тежкия черен PR помежду си… Бойко с 8 самолета и върховна идиотщина ще разруши НАТО… Как се разбива НАТО? С 8 самолета Бойко изпокара съюзниците повече от 20 години усилия на Путин 

 

Не знам дали разбрахте, но с идиотския ни конкурс за 8 самолета, ние разрушихме НАТО.

Опитът да се направи “прозрачен търг” и замяната му накрая с поръчки по телефона, доведе до разлом и караница между съюзници. Заради тия 8 самолета, Швеция и САЩ провеждат активен брутален PR една срещу друго.

 

https://www.mediapool.bg/images/269/dba3abe59cc011204935ce02890e7cab.jpg

 

Швеция формално не е член на НАТО, но е обвързана с него, доставя военна техника, купува от тях и пр.

Сега шведи и американци като се изпокарат, заради 8 български самолета, на продъненото НАТО само това и му трябва. Той Тръмп и без това искаше да ИЗВАЖДА САЩ от НАТО. Не вижда смисъл да охранява толкова много държави, които на него нищо не му помагат.

 

https://frognews.bg/images/11111KATIA/gripen_1.jpg

 

Сега предстои мега международен скандал, защото Ф-16 няма да ги купим. 8 са по-малко от 10, да не говорим за 16-те самолета за същите пари на Бахрейн.

Далаверата е чудовищна, сделката със САЩ няма да стане, а това ще злепостави самите САЩ, защото ще излезе, че те са корумпирани гадове, които изнудват бедните.

 

https://pics.utro.ru/utro_photos/2018/04/23/1358562.jpg

 

Всъщност виновни за всичко са нашите си гербери, които трябваше отдавна да са си отишли, но вместо това се чудят каква подкрепа от къде да търсят за още няколко седмици власт. И Ф-16 – самолет на 44 години, за 2 милиарда лева, е най-скъпата единична инвестиция за оцеляването на Бойко.

И той ще си тръгне, но ще разломи и НАТО. В крайна сметка, ако това стане, може да се окаже полезно за човечеството присъствието му във властта…

 

 

Станете почитател на Класа