Народ, или население?

Народ, или население?


Кой е виновен/отговорен?


Кой избира колониалните туземни марионетки?

Народът НЕ ГИ избира.


Но населението го прави. И вече е мнозинство,

Как 5 млн са по-малко и по-слаби от 240 депутати?


От няколко десетки министри?


От няколко десетки хиляди слугинаж на тези “политици”?

 

Това, че тези местни туземни марионетки са назначени и утвърдени от генерал-губернатурите и структури на колонизатора, по никакъв начин не отменя факта, че една значителна част от населението си ги избира, харесва и търпи.

Моля да бъде обърнато внимание и на трите думи.

 


Ако трите, или поне една от тях не беше вярна, нямаше да имаме колониално управление.

И приемете, че съм тъп (ако така предпочитате) но като пряк участник в 3 от 4-те възможни избора в България (местни, президентски, и парламентарни) видях кухнята на процеса отвътре, уверено твърдя, че без дейната и пасивна подкрепа на населението цялата тази колонизация нямаше да е възможна.

И не, не приемам никакви обяснения, извинения, и оправдания, че през 2010-2018 година някой “не знаел” за други кандидати или възможни български (национално-отговорни) политици, защото не ги бил виждал (в колониалните СМРАД).

Вие очаквате колониално-подчинените СМРАД да ви покажат и разкажат за анти-колониални кандидати, политици, и организации?
Може, но само в един ракурс – окарикатуряване, осмиване, и нарочване за черен и лош, както беше с АТАКА и Волен Сидеров, и както в момента плюят по една друга партия.
Ако очаквате да ги видите в положителна или в даже нормална светлина в БНТ, ьТВ, или НОВА, значи наивният сте вие, не аз.

Изобщо не ме интересува – на кой му харесва това, и дали е съгласен с него.
Интересува ме само – дали е вярно, и как е, ако не е така.

И докато хленчещи и мрънкащи хора не престанат да се държат като недорасли деца, и не си поемат личната си отговорност за делата и бездействието, и не решат да избират и отстояват съдбата си/ни сами, няма да има никакво подобрение.

СМРАД ви разглезиха с лъжата, че политиците трябвало да се умилкват, да се стелят, и да се подмазват на “народа”. Истината е че го правят, само за да ви излъжат, ограбят, измамят, и за да ви превърнат в население.
И засега успяват.

Другата истина е, че един човек, представител на народа си, когато му кажат неприятната и горчива истина, си взема поука, мобилизира се, и търси варианти как да не допуска повече такива груби и фатални грешки, и търси себеподобни за самоорганизация за спасяване на останалото и възраждане на изгубеното.
Не хленчи и не обвинява “политика”, който му е казал без лицемерни упойки – докъде е довело грешното му поведение или бездействие досега.

Ако има наистина НАРОД, никой няма да ми се сърди (не държа и да ме харесват), а ще се замисли, и ще се мобилизира за народо-освободителна борба, без да мрънка.

Ако са ви разглезили, и докарали до желеобразно немислещо население с ганглийна нервна система, и Господ не може да ни спаси.

Защото тогава няма вече защо и кого да се спасява.

Това е.
Кой разбрал – разбрал.

 

Станете почитател на Класа