Григор Лилов: Арабаджиеви са “поръчани” отвън, хотел “Маринела” е подслушван по време на европредседателството ни от чужди служби

Журналистът Григор Лилов направи скандални разкрития около “поръчката” на семейство Ветко и Маринела Арабаджиеви. Според него те са жертва на външен натиск. Припомняме, че по време на европредседателството ни висшите политици от ЕС бяха настанявани в бившия Японски хотел, който е собственост на Арабаджиеви. По думите на Лилов той е бил подслушван през този период от чужди служби “от мазето до покрива”. 

Журналистът намекна, че Арабаджиеви са поръчани от външни фактори. По думите му самият Ветко Арабаджиев не е бил наясно кои са службите, които са слушали в хотела му. Той коментира как се ликвидират бизнесмени. “Заради ЕС вече не си позволяват по силовия начин. От Г13 останаха половината олигарси живи. Днес се вадят документи в подходящия момент”, допълни Лилов. По думите му арестът на Миньо Стайков е свързан с изборите. “При него е имало проверки, но сега излизат резултати, защото се задават евроизбори и местен вот”, каза още журналистът.

 

 

 

Станете почитател на Класа