Дали Босия похапва парчета месо през нощта като Васисуалий Лоханкин?

«Нашият Васисуалий Лоханкин, а.к.а. Николай Колев-Босия дали през нощта похапва парчета месо като знаменития герой на Илф и Петров или предпочита пържоли?

 

А сега сериозно- да правиш гладна стачка, да се палиш или да извършваш каквито и да било самовредителства в една съвременна държава е признак на тежка идиотия или на класическо службогонство.

 

Днес можеш да пишеш и говориш всичко, да призоваваш за каквото и да било и нищо лошо няма да ти се случи. Даже може и да те наградят.

 

Гладната стачка има смисъл само в едно несвободно общество, когато нямаш никакво друго средство да бъдеш чут. Да гладуваш днес е добре за здравето, но в никакъв случай не може да бъде политическа позиция.» Петър Волгин, Фейсбук

От коментарите под поста:

 

«Вие забравихте ли кой беше той в началото на демокрацията ?Двамата със Сюлейман Паси скачаха най-високо срещу долари ! Явно е свършил гущерите !

 

 Снимка на профила на Петър Волгин  Петър Волгин

Нашият Васисуалий Лоханкин, а.к.а. Николай Колев-Босия дали през нощта похапва парчета месо като знаменития герой на Илф и Петров или предпочита пържоли? А сега сериозно- да правиш гладна стачка, да се палиш или да извършваш каквито и да било самовредителства в една съвременна държава е признак на тежка идиотия или на класическо службогонство. Днес можеш да пишеш и говориш всичко, да призоваваш за каквото и да било и нищо лошо няма да ти се случи. Даже може и да те наградят. Гладната стачка има смисъл само в едно несвободно общество, когато нямаш никакво друго средство да бъдеш чут. Да гладуваш днес е добре за здравето, но в никакъв случай не може да бъде политическа позиция.

Снимка на Yavor Dachkov.

 

 

Това монтаж ли е? Ако не е, е много смешно. The Босия отива на работа пред Народното събрание за гладна стачка с мерчудес. Колко да е бос:)

 

Станете почитател на Класа