Ангелкова, разчитаме на теб!

Забравете за Сейт Бартс и за Монако, за Карибите и Пукет! Това лято Гал Гадот, Салма Хайек, Майкъл Дъглас и още куп знаменитости ще почиват в Слънчев бряг и Поморие, следвани от тълпи от папараци. Министърът на туризма Николина Ангелкова беше на специална и не много тайна PR-акция по време на връчването на наградите "Оскар", на която убеди топ звездите да дойдат на българското Черноморие и да видят с очите си колко е приятно там.

 

Ангелкова пожъна небивал успех сред холивудския елит.

 

Тя дори стигна доста далеч в рекламите на страната с твърденията, че на Какао бийч е много по-яко, отколкото по частните плажове на Сейшелските острови. Министър Ангелкова гарантира, че колегата й Валери Симеонов няма да обикаля из курорта и да спира музиката, за да може богатите и известните да се запознаят обстойно с творчеството на най-хитовите български диджеи - Станчо Микса и Пешо Винила.

 

 

Разбира се, министър Ангелкова подчерта, че е в Долби Тиътър в Лос Анджелис на собствени разноски, за да не си помисли данъкоплатецът, че е отишла на едно от най-бляскавите събития на годината с държавни пари.

 

Според профила й в социалните мрежи, тя е разговаряла и с Дженифър Анистън и Гал Гадот като се твърди, че ги е убедила, че ще се чувстват далеч по-добре на кални бани в Поморие, отколкото в прехвалените СПА-центрове в Западен Холивуд. Освен това им обеща пътуване до Бегликташ, където актрисите ще се пречистят спиритуално, и им гарантира, че понеже са ВИП, никъде няма да им вземат "такса стол".

 

 

 

 

Министърът допълни, че за техния уелнес ще се грижат най-добрите специалисти на Балканите.

 

За менюто за посещението им ще е специално подготвено от шеф-готвач, водещ на кулинарно шоу, в което знаят какво са миди Сен-Жак и дори май могат да ги сготвят.

За феновете на зимните спортове, каквито са повечето знаменитости, също е помислено, увери Ангелкова. Банско и Боровец са напълно готови да посрещнат звездите и да им предоставят петзвездно изживяване, на което швейцарските шалета ще завидят.

 

А легендарният Стивън Спилбърг след срещата си с Ангелкова се е вдъхновил за нов проект, естествено, претендент за "Оскар" 2019-а, минимум четири номинации. В главната роля ще бъде друг от събеседниците на българския министър - Леонардо ди Каприо, който много разчита на нея, за да спечели втора статуетка. Филмът ще бъде нещо като продължение на хитовия "Хвани ме, ако можеш", само че действието ще се развива на "Слънчака".

 

Ди Каприо ще е местен изпечен измамник, собственик на две дискотеки и една дюнерджийница - и трите в сенчестия сектор.

 

Според слуховете Салма Хайек специално е говорила с Ангелкова да ходатайства за нейна роля в суперпродукцията, участие, което ще й гарантира, че догодина ще спечели отличие. Спилбърг отговорил, че ще си помисли...

 

 

 

 

От Marvel и DC от своя страна изявиха съжалението си, че не са се срещнали с българския министър на туризма.

 

Разговорите с нея със сигурност биха дали материал за поне два франчайза със супергерои като например АТВ-Мен, който обикаля пясъците с АТВ и се бие с лошите.

 

Тъжното е, че с церемонията по връчването на "Оскар"-ите общо взето "Сезонът на наградите" приключва и България ще трябва да разчита на светкавичната и леко изненадваща реклама на страната, организирана от Ангелкова, за да се радва на Гал Гадот по бански през август на Какао.

 

Иначе пак ще гледаме обичайните изпълнения. Ангелкова, разчитаме на теб!

 

Още снимки от звездното посещение можете да видите и в галерията.

Станете почитател на Класа