Делян Добрев с тежка закана към Асен Василев

Делян Добрев с тежка закана към Асен Василев
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    04.12.2021
  • Сподели:

В последните 6 месеца не управляваме държавата. Надявам се на 1 януари да потече газ по интерконектора. Но аз съм сигурен, че и през юни няма да потече.

 


Отсега казвам на г-н Василев, че ще следим много внимателно дали ще бъде санкциониран строителят, който строи връзката и няма да е готов на 31 декември. Ние сме подготвена опозиция и ще следим за всички тези въпроси, заяви пред "Панорама" депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. 

Гост в студиото е и един от съпредседателите на "Продължаваме промяната" Асен Василев. 

"Крайно време е да спрем да говорим с фрази от предизборната кампания, а да се заемем с решаването на проблемите. Вие казахте, че имаме здравна криза и докато се водят преговори, 10 дни не се свиква парламент. Бизнесът е пред фалит, защото не може да си плаща тока. Помощта свърши от три дни. От 1 декември няма и тези 110 лв.

Решаването на въпросите в тази държава не търпят никакво отлагане. Надявам се това правителство, което договаряте, да заработи час по-скоро", заяви той. 

 

Делян Добрев с тежка закана към Асен Василев

И добави, че за осем месеца няма нито едно доказателство на обвиненията, отправени към ГЕРБ. 

"Ин хаус поръчките, които прекратихте, ще се окаже загуба за държавата, защото там ще има суми, които са много по-ниски от това, което вие ще договорите. Миналата година е договорено изграждането на "Хемус", платени са аванси, договорите са прекратени и авансите са прибрани.

Догодина ще се направи поръчка, която ще е по-скъпа на километър, отколкото беше тази, която се прекрати от служебния кабинет. Тогава някой ще потърси ли отговорност защо обществото се ощетява с 1 милиард лева?", обърна се Добрев към Василев.

Станете почитател на Класа