Борисов получил писмо от Мелания: Оценила е високо красотата на българската шевица и розовото масло

Връзките между България и САЩ никога не са били по-силни, написа премиерът Бойко Борисов в профила си във Фейсбук

Премиерът Бойко Борисов получи благодарствено писмо от първата дама на САЩ Мелания Тръмп. Поводът е подаръците, които премиерът занесе за нея при посещението си в Белия Дом в края на ноември.

Радвам се, че Мелания Тръмп високо е оценила красотата на българската шевица и нашето розово масло, с което сме прочути в цял свят. Шалът с традиционна шевица и българското розово масло, които й подарих по време на посещението ми в Белия дом, са още един жест за приятелството между България и САЩ. Връзките между нашите две държави никога не са били по-силни. Това написа премиерът Бойко Борисов в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“.

 

 

Радвам се, че Melania Trump високо е оценила красотата на българската шевица и нашето розово масло, с което сме прочути в цял свят. Шалът с традиционна шевица и българското розово масло, които й подарих по време на посещението ми в Белия дом, са още един жест за приятелството между България и САЩ. Връзките между нашите две държави никога не са били по-силни. Тепърва ще засилваме сътрудничеството във всички сфери. Още веднъж благодаря на Мелания Тръмп и на президента Donald J. Trump за гостоприемството във Вашингтон. Те винаги са добре дошли у нас.

 

http://epicenter.bg/images/news/112019/pics/1574753698.png

 

http://epicenter.bg/images/news/112019/pics/1574494283.png

„Тепърва ще засилваме сътрудничеството във всички сфери. Още веднъж благодаря на Мелания Тръмп и на президента Доналд Тръмп за гостоприемството във Вашингтон. Те винаги са добре дошли у нас“, пише още министър-председателят.

 

 

Станете почитател на Класа