Българите във Facebook скочиха: Посланикът на САЩ вън от България! Да се обяви персона нон-грата!

На вниманието на САЩ, ЦРУ, НАТО и компания. България не е щат на САЩ. България е страната дала писмеността на вси славяни, православието и огромен принос в развитието на европейската цивилизация. Ние не сме член, там някакъв. И всичко си има граници, както и ние. Така, че да си тръгва по живо по здраво Херо Мустафа. А с нашия съд, и с нашата корупция ние някак сами ще се оправяме.

Недопустимо е да се смирим с подобно неуважително, най-меко казано, отношение по отношение на страната ни. Ако нашите политици се притесняват да го кажат, нека го кажем ние, народът на България.

Да се обяви за персона нон-грата посланикът на САЩ за намеса във вътрешните ни дела. Поведението на САЩ по отношение на България е унизително, ние като народ нямаме право да го преглътнем. Ако трябва, ще излезем пред посолството на САЩ и ще стоим там с високо вдигнати знамена и искане, Херо Мустафа да си тръгне.

Ако не направим нищо, то какво може да се очаква? Че САЩ ще започнат да арестуват и съдят български граждани, или ще им приписват измислени обвинения, само и само, за да ни покажат, че те диктуват в страната ни? Нямаме право да допуснем това. Някой може ли да си представи, че в друга държава това ще остане без последствия? Ние не сме разграден двор, и каквито проблеми и недостатъци да имаме, те са си наши български. И никой няма право да ни се меси.

 

Станете почитател на Класа