Световната банда разделя България в полза на Ердоган

Световната банка отново пое инициативата за разделяне на България на райони. Тя се опитва да разпарчетоса страната ни.

 

Тази идея е от 2013 г. Специално за разделянето на България на райони в Брюксел бяха Красимир Премянов и Първанов. Там обсъждаха възможността да се формира у нас еврорегион Тракия.

Инициативата на Световната банка съвпадна с речите на Ердоган, че Търговище и Варна са турски територии. Обществото настръхна от това изказване тогава, а тогавашният президент Росен Плевнелиев не взе никакво отношение по въпроса. Правителството също замълча.

Съвпадането на инициативата на Световната банка с речите на Ердоган създава впечатление, че районирането на страната ни се прави в интерес на Турция.

Кому е нужно това разделяне на България? С какво ще подобри живота на българина? Патриотите бяха категорично против еврорайонирането на страната ни. Сега защо мълчат?

Дали целта на Световната банка и на Ердоган е геноцид на българския народ? Това лесно може да стане чрез здравеопазването, чрез миграцията, чрез лошото образование…, посочва Светозар Филипов.

Припомняме, че новата министърка на благоустройството Петя Аврамова обяви, че в Закона за регионалното развитие се предвижда да бъдат определени градове, в които да се осъществяват функции по планиране, програмиране, ресурсно осигуряване, наблюдение и оценка на регионалното развитие. Това е един от акцентите в подготвения проект за изменение на Закона за регионалното развитие. С него се предлага нов териториален обхват и вариант с четири района – Дунавски, Черноморски, Югозападен и Тракийско-Родопски район.

 

Това заяви пред Фрогнюз Светозар Филипов, наследник на екзарх Антим I.

 

 

Станете почитател на Класа