А ръцете на нашите управници светят обляни в кръв и сълзи от десетилетия!

Обляни с кръвта на жертвите при всеки дъжд, защото мафията краде парите за изграждане на диги и почистване на речните корита.

 

Обляни с кръвта на загиналите при катастрофи българи, защото мафията строи некачествени магистрали само за да открадне едни пари.

 

Обляни с кръвта на починалите от различни болести български деца, жени и мъже, защото пари за тяхното лечение няма, но пари за охрана на Буда, Цацаров и Доган има.

 

Обляни с кръвта на десетките пребити, изнасилени и убити баби и дядовци по селата български, защото държава няма, а властва беззаконието!

 

 

 

 

Обляни със сълзите на стотици хиляди българи, чиито деца и близки заминаха в чужбина прокудени от мизерията и зверската корупция.

 

Обляни със сълзите на старците, останали като болни щъркели да доизживяват в самота и беднотия последните си дни в пустите български села и градчета превърнати в призраци.

 

И прожектори и лампи не са нужни за да видим кръвта по ръцете им. Защото мафията убива. Корупцията убива. Некадърността убива. Убива хора, убива мечти, убива съдби, убива надежди. Убива народ, убива държава.

 

Това зло има много лица и много имена. Ченгета, мутри, комунисти, мафиоти, олигарси, престъпници и корумпирани типове оглозгват, като лешояди костите на този народ година след година. А народа чезне. И това зло само няма да си отиде. Само няма да спре с грабежа. Свободата си трябва сами да извоюваме и браним всеки ден. И ако кръв се пролее, не наша ще е отговорността.

 

Станете почитател на Класа