Гамизов: Никога не съм чувал името Р.Овч.

Днес все по-болният енерГЕПИен „експерт“ и доскорошен кандидат за министър пак се е изгаврил с фенския си матрял във Фейсбук, публикувайки У-НИ-КА-ЛЕН пост, в който обещава да започнел да търси, кой е истинският виновник на най-високо държавно ниво, за престъпната схема АЕЦ „Белене“.

Но ето го и самият пост 1:1 ,

(за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

 

 

 

 

 

 

По времето на кабинета Баце2 кукловода на „експерта“ Гамизов Далавери Симеонов (сега вицепремиер по демографията) ръководеше нарочна, временна, парламентарна комисия, която уж разследваше далаверите в енерГЕПИката. Накрая именно Гамизов написа окончателния доклад за дейността на имитационната комисия (ОКОНЧАТЕЛЕН ДОКЛАД ЗА РАБОТАТА НА ВРЕМЕННАТА АНКЕТНА КОМИСИЯ ЗА ПРОВЕРКА И ОЦЕНКА НА СЪСТОЯНИЕТО НА ЕНЕРГЕТИКАТА В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ КЪМ 31 ЯНУАРИ 2015Г.), в който на повече от 200 страници нито веднъж не се срещат думите Белене и Р.Овч.

 

Този Доклад постави абсолютен световен рекорд с това, че всичките ОСЕМ члена на комисията НЕ СЕ СЪГЛАСИХА С НЕГО и го подписаха или с особено мнение или въобще не го подписаха.

 

В резултат на всичко Гамизов и Симеонов станаха още по-богати, а всички ние, заедно с мекотелите дето му лижат задника във ФБ, още по-бедни.

 

През това време архитекта и диригента на грабежа АЕЦ „Белене“ Р.Овч, скоро ще направи 1500 (хиляда и петстотин) дни на скъпа държавна служба, на заплата от данъците на матряла.

 

В това число и по време на целия мандат на Баце2 и продължава и днес, при Баце3. („Р.Овч.: Едно, две, три, четири … правителства„)

Само че енерГЕПИйния „експерт“ и верните му дупелизци не са чували за такова създание? Сега ще започнат да го търсят? И скоро ще ни го кажат?

 

 

Станете почитател на Класа