Това е България, бейби! 13 забавни СНИМКИ за това как привличат туристи в Слънчев бряг

„В Турция почиват тези, които не могат да си позволят почивка на Анапа” – обичаха да коментират съгражданите ни на празничната маса. В Турция стават терористични актове, до Египет не летят самолети, а Доминикана, Тайланд и Емирствата не всеки може да си ги позволи. И сега е време да си спомня добрите стари почивки в България, на брега на Черно море.Между другото Слънчев бряг, както гордо го произнася местното население, е най-големият курорт в България, разположен до Черно море. Името не заблуждава: там наистина е слънчево средно 320 дни в годината. Морският курорт е много популярен сред гражданите на СССР, а сега е в своя разцвет, и точно за това е под прицел.
 
Туристите тук могат да намерят всичко, което сърцето ти желае. Както се казва: всеки каприз за парите си. Българите са експерти в привличането на клиенти и техния език понякога изглежда много смешно, пише ofigenno.com. 

Това все още се продава?



Хапни, не се ограничавай



Дори Путин е на дневен ред: През призма насочва света



Да си напишеш адреса, просто за всеки случай....



Вече знам курса на долара, благодарение на Селена Гомез



Някой да желае сувенир? 



И това е практика там...



Не пипай, за Бога!



"Донесете ни красива картичка от Слънчев бряг" - така ми каза един приятел...



С тази храна всичко е ясно...



И всеки ден те имат празник ! 



Дори те канят да поработиш там



Калъфки за възглавници? 



Мисля, че тази колекция ви накара да се посмеете достатъчно, че да си купите веднага билет за България, за да съзерцавате целия този сексапил от първа ръка.  Време е за приключения, Слънчев бряг ви очаква!
 

Станете почитател на Класа