×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 277

Спасителни жилетки за любов раздаде шеф Иванов

Спасителни жилетки, с които да плават успешно във водите на любовта, подари на част от гостите си шеф Пеньо Иванов.
Кулинарят, който преди две седмици започна представянията на трилогията „Любов една", бе поканен да открие новия немски ресторант „Вернер" в София с четене на своите стихове. Заведението съчета медийното си представяне с гостуването на шеф Иванов, който винаги е казвал, че и в живота, и в кулинарията, любовта е задължителна съставка.
След като накара гостите си да се появят с маски на предишното събитие за „Любов една", сега Пеньо Иванов им пожела успешно плаване в тайните на любовта, която е описал в трите си книги.
Специален гост на промоцията отново бе неповторимата попоперна певица Симона Сиванио, трикратна участничка в „Евровизия", която изпълни пред гостите три от своите песни – „Копнеж", създадена по стихове на Пеньо Иванов и музика на Енрико Рикарди, "Eternal", с която участва в песенния конкурс през 2012 г., и изненадата – кавър на "I can't help falling in love" на Елвис Пресли.
Под нежния акомпанимент на китариста Ивайло Христов Пеньо Иванов представи пред гостите по четири избрани стихотворения от книгите „Любов една", „Любов единствена" и „Любов вечна". Той отново напомни, че до 20 август очаква предложения за име на новата си, четвърта поред стихосбирка. Победителят в тази романтична надпревара ще стане ясен в началото на септември, а наградата за него е е ваучер на стойност 1000 лева от Верига спа центрове „Виктория Спа".
Гостите се насладиха на отбрани вина и кулинарни специалитети от немската кухня по време на представянето, а следващото гостуване на шеф Иванов с трилогията „Любов една" е на 25 февруари от 19:00 часа в столичната Галерия „Европа".

Станете почитател на Класа