Елитът се събра на джаз с Visa в Банско

Глобалната компания за разплащания Visa организира стилен вечерен коктейл за свои клиенти - premium картодържатели по време на двадесетото издание на Международния джаз фестивал в Банско. Над 150 избрани гости се събраха в градината на хотел Saint George Palace в последната вечер на музикалния форум. Елегантният коктейл предложи подбрани напитки и гурме специалитети под звуците на виртуозните изпълнения на Васил Петров и Маги Алексиева.

 

Всяка година фестивалът в Банско привлича любители на джаза, представители на бизнеса и политици – голяма част от тях картодържатели на Visa и собственици на Visa Premium продукти. Картите Visa Gold, Platinum и Infinite са гаранция за атрактивни оферти към техните собственици – от специални предложения и комплименти при посещение в избрани бутици, барове и салони в България, до отстъпки при пътуване и преференциални цени на резервации, както и привилегии във внимателно подбрани хотели по целия свят, всички те представени на електронната Visa Premium платформа,“ каза Красимира Райчева, мениджър на Visa за България.

Двадесетото издание на Международния джаз фестивал в Банско приветства над 30 различни групи и изпълнители. Глобалната платежна технологична компания Visa подкрепи юбилейното издание на събитието и даде своя принос за развитието на местната общност и културния живот в Югоизточния регион. За периода 5-12 август с участието на компанията жителите и многобройните гости на Банско се докоснаха до виртуозни джаз изпълнители и формации от България и чужбина.

 

Вярна на традициите си да е част от културни събития, по-рано тази година Visa беше партньор на международния джаз фестивал A to JazZ, където за потребителите работеше специален Speed.Bar, предлагащ бързи и удобни електронни разплащания при покупка на храна и напитки. Благодарение на това посетителите на фестивала имаха възможността да се отдадат пълноценно на музиката и изпълнителите.

 

Близо месец по-късно, на 15 и 16 септември, Premium картодържателите на Visa ще бъдат посрещнати в специалната VIP зона на Нощта на музеите в Пловдив, разположена в автентичната обстановка на Римския стадион. Приятни преживявания и романтичното настроение на гостите ще бъде гарантирано с музика на живо и изпълненията на солисти на Пловдивската опера. За всички, които ще посетят Нощта на музеите със своите деца, Visa също е подготвила изненади по време на Малката нощ.

Станете почитател на Класа