V.I.P. LIFESTYLE Awards ще се състои на 6 юни от 20 ч. в Гранд хотел България

Салон за красота Dupissima, в който се разкрасяват родните звезди, е сред номинираните за годишните награди V.I.P. LIFESTYLE Awards 2016. Церемонията ще се състои на 6 юни от 20 ч. в Гранд хотел България, съобщават организаторите от VIP Communication PR.
Салонът разполага с високотехнологична апаратура и козметика от висш клас. Той посреща своите гости с приятна атмосфера, обгърната с бонбонени цветове, с внимателно отношение, ведрост и търпение.
"Потърсете ни, ако имате нужда от помощ за да отклоните „щедрите подаръци" на времето- бръчки, стрии, килограми, целулит... Ако желаете да добавим акцент във външността ви - по-дълги мигли, по-гъсти вежди, изящен маникюр...Ако искате да потренирате или просто да си починете", приканват от салон Dupissima.
Сред номинираните е и водещата компания в България за поддръжка и управление на имоти - "Бонанза-Бачорски". Основна цел в работата на фирмата е изграждането на стабилни взаимоотношения с клиентите, основаващи се на взаимно доверие. Предоставя високо качество на услугите и отношение към клиентите - с еднократни и абонаментни услуги в сферата на професионалното почистване, както и допълнителни дейности, свързани с поддръжката и управлението на частни имоти. На фирмата се довериха фирми от банковия сектор, големи международни компании, спортни центрове, луксозни ресторанти и клубове.
Един от най-луксозните хотели не само в България, но и на Балканите - Роял Спа Велинград, също получи номинация от V.I.P. LIFESTYLE Awards 2016. В надпреварата за Лайфстайл Оскарите се включи и е мблематичният морски хотел ДЮН Слънчев бряг, както и е дно от най-утвърдените имена в туристическия бранш на Балканите - „Караджъ Турс". Сред номинираните е и З амъкът "Влюбен във вятъра" - Равадиново.
Церемонията ще продължи инициативата на организаторите от VIP Communication PR за подпомагане на социално слабите отличници под надслов: ИСКАМ ДА ОСТАНА ДА УЧА И ДА РАБОТЯ В БЪЛГАРИЯ! Партньори на инициативата са ERP Academy, ВУЗФ и Ротари Клуб Самоков.

 

Станете почитател на Класа