easyJet пусна в продажба полетите в зимното разписание с период на пътуване до 5 февруари 2017 г.

Водещата европейска авиокомпания easyJet пусна днес в продажба полетите от зимното си разписание за 2016 г. с вече налични дати за пътуване до 5 февруари, 2017 г. Над 110 000 са планираните полети в мрежата на авиокомпанията между 30 октомври 2016 г. и 5 февруари 2017 г. Те осигуряват повече от 18 милиона места за пътуване. От тях над 10 милиона места са в продажба за 62 000 полета до и от Великобритания. Потребителите могат да се възползват от ниски цени на билетите при направени ранни резервации на www.easyjet.com.
easyJet продължава да оперира в зимното си разписание своите полети от София до Лондон Гетуик (ежедневни полети, 2 пъти дневно в събота и неделя), Лондон Станстед (2 пъти седмично във вторник и събота) и Манчестър (3 пъти седмично във вторник, четвъртък и събота).
Софи Декърс, директор за британския пазар в еasyJet, заявява: „Щастливи сме да пуснем днес в продажба нашите полети за зима 2016. Пътниците могат да очакват още по-ниски цени на билетите за най-добрите плажни, градски и ски дестинации в Европа. За тези, които търсят вдъхновение къде да отидат на почивка, нашето приложение „Inspire Me", достъпно на уебсайта ни, помага на пътниците да намерят полети, съобразени с техния бюджет и желани дати за пътуване".
easyJet има бази на 11 британски летища и лети до повече от 800 маршрута в мрежата си в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Клиентите могат да очакват редица маршрути на цени и до дестинации като:
• Белфаст до Лондон Гетуик на цена от £25.49*
• Бристол до Рейкявик (Исландия) на цена от £26.24*
• Единбург до Щутгарт на цена от £35.49*
• Единбург до Париж Шарл де Гол на цена от £31.49*
• Глазгоу до Берлин на цена от £27.49*
• Манчестър до Копенхаген на цена от £18.24*
• Нюкасъл до Барселона на цена от £26.24*
• Лондон Саутенд до Париж Шарл де Гол на цена от £18.62*
• Лондон Гетуик до Венеция на цена от £32.24*

* Тарифа в британски лири за еднопосочно пътуване на пътник, на база двама души, пътуващи с една и съща резервация. За да резервират полет или за повече информация, пътниците могат да посетят www.easyJet.com
Платформата easyJet holidays вече пусна празнични почивки до 5-ти февруари 2017 г. с намаление от £45 (с промо код WINTER17) на резервация, за почивка от 5 или повече нощувки. Важи за резервации, направени до 4-ти май 2016 г. за пътувания в периода 30 октомври 2016 - 31 януари 2017.

За easyJet:
еasyJet е водеща авиокомпания на Европа, предлагаща уникална и печеливша комбинация от най-добрата мрежа с маршрути, свързваща основни летища в Европа, с атрактивни тарифи и приятелско обслужване.
easyJet лети до повече от най-популярните европейски маршрути, отколкото всяка друга авиокомпания. Тя превозва повече от 70 милиона пътници годишно, от които над 12 милиона пътуват с бизнес цел. easyJet лети с над 240 самолета до повече от 800 маршрута между над 130 летища в 31 държави. Повече от 300 милиона европейци живеят в рамките на един час разстояние с кола от летищата, до които лети авиокомпанията.
еasyJet се стреми да бъде добър корпоративен гражданин, наемайки служители с местни договори в седем държави в Европа в пълно съответствие с националните закони и признаването на техните професионални съюзи. Авиокомпанията подкрепя редица местни благотворителни организации и има корпоративно партньорство с УНИЦЕФ от 2012 г., което е събрало над 7 милиона лири за най-уязвимите деца.
easyJet приема устойчивостта отговорно. Компанията инвестира в най-новите технологии, оперира ефективно и запълва повечето от своите места, което означава, че пътник на easyJet е отговорен за 22% по-малко въглеродни емисии от пътник на традиционна авиокомпания, ако летят с един тип самолет по един и същ маршрут.
Иновацията е в ДНК-то на авиокомпанията - от нашия старт преди 20 години, когато променихме начина, по който хората летят - до наши дни, когато сме водещи в индустрията в дигиталните, уеб, инженерни и оперативни иновации, за да направим пътуването по-лесно и достъпно за нашите пътници.

 

 

Станете почитател на Класа