×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 268

Стартира конкурсът „Най-добра българска фирма на годината“

  • Организатор е „Първа инвестиционна банка“

Официално стартира тазгодишният конкурс „Най-добра българска фирма на годината". За трета поредна година инициативата на Fibank („Първа инвестиционна банка") ще отличи успешните български компании, които са постигнали високи резултати през изминалата година, съобщиха от банката. В миналогодишното издание на конкурса участваха повече от 100 български фирми от различни сектори на икономиката. Награди бяха присъдени в три отделни категории – „Микро и малки фирми", „Средни и големи фирми" и „Награда на публиката". Печелившите бяха избрани според подадените от тях финансови и други параметри, като важен компонент от общата оценка беше корпоративната социална отговорност на компанията.

 

„Тази година въвеждаме нова категория „Внедряване на иновации", в която ще бъдат отличени компаниите с опит в разработването и внедряването на иновативни продукти и услуги. Тази категория е важна, защото показва добрите практики, които водят до успешна реализация на пазара и повишаване на конкурентоспособността на фирмата", каза Васил Христов – изпълнителен директор на Fibank (Първа инвестиционна банка).

 

В третото издание на конкурса остават задължителни условията фирмите кандидати да имат български капитал, български мениджмънт и да представляват българска марка. Всички фирми, които отговарят на тези условия, могат да участват до 31-ви октомври 2014 г. чрез попълване на специална онлайн форма за регистрация на сайта на конкурса. Сред членовете за журито, оценяващо кандидатите, са финансиста Емил Хърсев и изпълнителният директор на Fibank Васил Христов. Оценката на публиката също е важна и затова всеки желаещ може да гласува за избраната компанията в категорията „Награда на публиката" на сайта на конкурса.

Станете почитател на Класа