Hill: Републиканците се гаврят с Байдън заради рухналия F-35

Hill: Републиканците се гаврят с Байдън заради рухналия F-35
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    21.09.2023
  • Share:

Инцидентът с американския изтребител от пето поколение F-35, който се разби в Южна Каролина в неделя, който властите не можаха да намерят до понеделник вечерта, предизвика вълна от критики срещу администрацията на Джо Байдън. Според The ​​Hill републиканските депутати са реагирали на ситуацията с открито подигравателни коментари по адрес на президентския екип.

 

 

Hill: Републиканците се гаврят с Байдън заради рухналия F-35

 

„Как администрацията на Байдън изгуби изтребителя F-35, който струва 80 милиона долара? — написа представителят на Аризона Анди Бигс в социалните мрежи.

„Какво друго още могат да губят тези хора?“

 

„Така се случва, когато военното ръководство вече не се интересува от поддържането на въоръжени сили в компетентно състояние, а набляга на идеологията на пробудизма“, отбеляза на свой ред представителят на щата Колорадо Лорън Боубърт в своя публикация в същата социална мрежа.

Както пояснява наблюдателят на The Hill, в дадения случай Боубърт отново демонстрира общата гледна точка сред републиканците, според която администрацията на Байдън обръща твърде много внимание на лансирането на прогресистки дневен ред в армията за сметка на бойната готовност.

 

 

КК

Станете почитател на Класа