Вместо да направи Русия процъфтяваща, Путин я превърна в чудовище

Вместо да направи Русия процъфтяваща, Путин я превърна в чудовище
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    22.08.2023
  • Share:

Путин имаше 20 години, за да направи Русия процъфтяваща, съвършено свободна, напреднала, знаменита, ужасно съблазнителна за целия свят страна…

 

 

Ако Путин беше похарчил 20 години за страната, а не за идиотски ракети, не за позорни дворци, не за тъпа пропаганда и кражби, то на вратата на Русия сега плахо щяха да потропват всички страни и народи. За такова нещо имаше всичко. Неизчерпаеми ресурси, немислими пари, и това откриваше равни възможности за всички желаещи истинско лично щастие и благополучие. Русия имаше всички шансове. Да развие науката, технологията, да осигури безупречно правосъдие и неудържимо и направо шеметно развитие на икономиката. Толкова шеметно, че от завист щяха да се напикават Щатите и Китай.

Но режимът на Путин избра различен път. Той съсипа фантастичния шанс да направи Русия световно украшение и я превърна в опасно, пропаднало, бедно, злобно, изостанало чудовище. В символ на смъртта и ада, в световен позор.

Удивителен талант! Преди Путин само Хитлер успя да направи цяла си страна военнен престъпник.

Когато завърши тази война, без съмнение светът ще бъде принуден да лиши Русия от правото да има армия, флот, собствена авиация, противовъздушна отбрана, системи за безопасност и т. н. Ей така за всеки случай, както от психично болния се прибират не само острите, но и просто твърди предмети. Всеки жител на Русия много скъпо ще заплати за играта на обезумелия диктатор. За играта с мъртви войничета!

– –
* Александър Невзоров e руски журналист, бивш телевизионен водещ на „600 секунди“ – едно най-гледаните предавания от края на 80-те години, продуцент, сценарист, режисьор, видеоблогър. Бил е депутат в Държавната дума (1993 – 2007) и бивш доверен съветник на Путин. След началото на войната напуска Русия. От 22 април 2022 е в списъка с т. нар. „чуждестранни агенти“. От 4 май 2022 е обявен за издирване. Има 8-годишна задочна присъда за разпространяване на злепоставяща информация за руската армия. Източник на текста е YouTube каналът на автора, който се поддържа с дарения. Каналът му е изключен от интернет в Русия с решение на съда. Откакто е извън Русия, живее в Израел и Украйна, получил е украинско гражданство.

 

Станете почитател на Класа