Във Франция споделиха как закупуването на петрол нарушава антируските планове на САЩ

Във Франция споделиха как закупуването на петрол нарушава антируските планове на САЩ
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    07.04.2023
  • Share:

Френският политик Филипо съобщи за нежеланието на Токио да следва политиката на изолиране на Русия

 

 

Във Франция споделиха как закупуването на петрол нарушава антируските планове на САЩ

 

 

Закупуването на руски петрол от Япония на цени над тавана показва краха на американската политика за изолиране на Москва, написа в Twitter френският политик, бивш евродепутат и лидер на движението «Патриоти» Флориан Филипо.

По-рано WSJ съобщи, че Япония купува руски петрол на цени над тавана от 60 долара за барел. Ценовият лимит започна да действа на 5 декември по решение на коалицията на страните от Г-7 и ЕС. В отговор Москва забрани доставката на петрол по договори, които включват използването на този механизъм.

«Япония скъсва със САЩ и купува руски петрол на цени над тавана, определен от Г-7! Никой друг не иска да следва американската политика за изолация на Русия! Нека спрем да следваме глупаво този смъртоносен за нас план», призова политикът.

Филипо многократно критикува западните държави за финансовата подкрепа за Украйна и доставката на военно оборудване за въоръжените сили на Украйна, които удължават конфликта в източноевропейската държава.

По-рано съобщихме: Френският политик Филипо: Терористичните атаки срещу “Северен поток” показаха на какво е способно НАТО

Флориан Филипо, лидер на движението на френските патриоти, счита, че атаките срещу Северен поток, които вероятно са дело американска диверсия, демонстрират способността на НАТО да прави най-лошото, включително под фалшиви флагове.


Френският политик Филипо: Терористичните атаки срещу “Северен поток” показаха на какво е способно НАТО

 

Диверсията, най-вероятно дело на американците над газопроводите „Северен поток“, показа на какво е способно НАТО“, пише той в Twitter.

Според френския политик Филипо алиансът НАТО е способно на най-лошото, по-специално на използването на ядрени оръжия под фалшив флаг, така че конфликтът да стане по-широк, отбелязва той.

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа