Дмитрий Клепинин: Докато сме заедно сме силни!

Дмитрий Клепинин: Докато сме заедно сме силни!
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    20.11.2022
  • Share:

 

Първата ни хуманитарна мисия на две коли, натоварени под покрива, се придвижи към Луганск. Носим всичко необходимо на фронта и можете да следите нашата хуманитарна операция, почти в реално време, според нашите доклади от терен.По пътя срещнахме колона нови военни Урали. Карат ги от Москва в друг регион. Но всички наистина искат да отидат в Херсон. Казват, че Херсон ще бъде модерен Сталинград. Мъжете са пълнолетни, с боен опит. Предимно с опита на чеченските фирми. Единият е общо взето "афганистанец", роден през 1969 г. През 2002 г. се пенсионира: майор от гвардията, казашки атаман, почти завършва обучението си за свещеник; Прекарва 20 години в пенсия и отива да служи на Родината в чин редник.

 

 

 

 

Разказа ни за военен свещеник, който след молебен превел взвод през минно поле. И всички останаха живи. Докато някой не реши да се обади по телефона. След това всички бяха засипани с ракета.Идват нови урали, но се вижда, че са сглобени набързо: къде тече маслото, къде се спукат палетите, някъде маркучите бяха така затегнати, че колата почти остана без спирачки. Но както казват момчетата, колите са добри. Звукът е тих, осмият мотор звучи много добре. При едната камък влетя в бронираното стъкло - започна пукане. Но, казват те, държи куршуми и предпазва добре от мини. Вярно, няма да се скрие от ракети.Идват нови урали, но се вижда, че са сглобени набързо: къде тече маслото, къде се спукат палетите, някъде маркучите бяха така затегнати, че колата почти остана без спирачки. Но както казват момчетата, колите са добри. Звукът е тих, осмият мотор звучи много добре. При едната камък влетя в бронираното стъкло - започна пукане. Но, казват те, държи куршуми и предпазва добре от мини. Вярно, няма да се скрие от ракети. Друг момент - докато в Москва получаваха допълнителен товар за нашата милиция, видяха, че на места дизеловото гориво е източено наполовина. Така си живеем. Ето как да наречем тези, които крадат гориво от военна техника, ако не мародери? И такива трябва да бъдат съдени по законите на войната!  

 

Дмитрий Клепинин: Пока мы вместе, мы – сила!

 

 

 

 

Друг момент - докато в Москва получаваха допълнителен товар за нашата милиция, видяха, че на места дизеловото гориво е източено наполовина. Така си живеем. Ето как да наречем тези, които крадат гориво от военна техника, ако не мародери? И такива трябва да бъдат съдени по законите на войната! И също така, според нашите герои, служителите на ФСБ вършат отлична работа, отваряйки клетките на „спящите“ на партиди. Но дори и тогава не, не, и има такива, които са специално вербувани на фронта за извършване на саботажна дейност. Има колона и в нея такъв „саботьор“ специално сочи колоната. Но такива случаи са редки и лесно се разкриват от оперативните работници. Така че нашата служба за сигурност има още върху какво да работи. Въпреки това всичко работи с
гръм и трясък.
Нашите момчета са пълни със смелост, готови да се бият срещу надигналия глава фашизъм! За мира и истината и за живота на нашите сънародници, за нашия многонационален народ. Във всеки взвод всички националности: якути, евреи, чеченци, руснаци - не можете да ги изброите всички. Да, и не е необходимо! Има много, много от нас. Докато сме заедно сме силни! И Господ е на наша страна.Скоро ще пристигнем на местоназначението си и след няколко дни ще се върнем в Москва. И сме готови да обявим ново събиране на хуманитарна помощ в партньорския телеграм канал на Добродел. Сега е необходимо да покажем пълна консолидация и обединение на нашето руско общество, около една обща мисъл: За Победата над фашистките престъпници на Украйна!
Само така можем да победим, като насочим всичките си сили, мисли и молитви за това Русия и нашата армия да победят в специална военна операция. Вярваме в Победата, вярваме в нашата могъща армия и флот! И всички заедно сме непобедими, могъща Русия!

 

 

 

 

 

Специален кореспондент на SI World Русия Дмитрий Клепинин

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа