"Щастлива съм!" Алла Пугачова избяга от Русия и се щракна от...

"Щастлива съм!" Алла Пугачова избяга от Русия и се щракна от...
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    11.10.2022
  • Share:

Миналия месец певицата заяви, че войната отнема живота на войници заради илюзорни цели и е в тежест на обикновените хора

 

 

Алла Пугачова, звездата на руската естрада, обяви, че се намира в Израел, след като преди три седмици осъди войната, водена от президента Владимир Путин в Украйна, предаде агенция Ройтерс, цитирана от БТА.

"Благодаря на мо

способността да се разграничава истината от лъжите", написа в Инстаграм 73-годишната Пугачова, която вероятно е най-известната жена в Русия.

 

Алла Пугачова е известна сред поколения руснаци с хитове, сред които "Милион червени рози" от 1982 г. и с филма "Жената, която пее" от 1978 г.

 

Миналия месец певицата заяви, че войната отнема живота на войници заради илюзорни цели и е в тежест на обикновените хора.

В миналото Алла Пугачова бе почитана както от Путин, така и от неговия предшественик на президентския пост Борис Елцин. Когато Михаил Горбачов почина през август т.г., тя похвали последния съветски лидер за това, че е разрешил свободата и е отхвърлил насилието, отбелязва Ройтерс. 

ята многомилионна армия от фенове за любовта и подкрепата, за

 

Станете почитател на Класа