С.Наришкин: Повечето мислещи хора намират Русия на страната на истината

С.Наришкин: Повечето мислещи хора намират Русия на страната на истината
  • Written by:  Ш.Меламед
  • Date:  
    05.09.2022
  • Share:

„Мнозинството от мислещите хора по света осъзнават, че Русия е тази, която е на страната на истината и прави всичко възможно да осуети глобалното завръщане на нацистите", каза в събота директорът на Службата за външно разузнаване, Сергей Наришкин.
„Повечето мислещи хора по света намират за очевидно, че Русия е тази, която е на страната на истината, бори се с агресията и прави всичко по силите си, за да предотврати завръщането на глобалните нацисти", каза той на церемония по откриването на международната патриотична акция „Диктовката на победата 2022".
„Уверен съм, че неизбежното унищожаване на хегемонията на либерално-тоталитарните режими на Запада също ще направи света по-отворено, честно и справедливо място", добави той.
„Докато редица западни държави агресивно засилват своята пропаганда на неонацистки идеи, организирайки варварски актове срещу съветските военни паметници и призовават за етнически чистки, действието на „Диктовка на победата" се разглежда като наистина гражданско движение, насочено към борба с опасните прояви на историческа амнезия", заключи Наришкин.

Станете почитател на Класа