Украинец нарече ВСУ "пушечно месо" и ето какво му се случи

Украинец нарече ВСУ "пушечно месо" и ето какво му се случи
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    14.07.2022
  • Share:

Млад мъж от Кривой Рог, който през март тази година нарече украинските въоръжени сили "пушечно месо", продава чуждестранния си автомобил.

 

Очевидно 22-годишният Захар Прилентин не е имал достатъчно пари, за да плати глобата, която му е наложена за оскърблението спрямо военните, съобщава "УНИАН".

 

 

 

Автомобилът на украинеца се е появил на уебсайт за продажби, но на снимката в обявата не е посочен номерът на автомобила. 

 

 

 

Обявата за автомобила вече е премахната, но VIN номерът е бил посочен там. Публичните бази данни показват, че този VIN-код принадлежи на колата на Прилентин.

 

 

 

Мъжът е искал да получи 7800 долара за автомобила си (около 230 000 гривни по курса). Очевидно Прилентин се нуждае от подобна сума поради определена причина. Неотдавна той беше глобен със 178 000 гривни, а сега трябва да се раздели с тези пари заради скандалната си постъпка.

На 26 март в интернет се появява видеоклип, в който Прилентин казва, че не помага на украинските военни нито с пари, нито с хуманитарна помощ. Той също така нарича украинските войници "пушечно месо" и пожелава смърт на тях и на майките им.

На 27 март 22-годишният мъж е задържан. Той публично се е извинил и дори е заявил, че е готов да защити страната от нападналата я Русия.

На 2 юли става ясно, че съдът е задължил мъжа от Кривой Рог, който пожелава смърт на украинските военни, да плати глоба от 178 500 гривни.

Това решение е взето, след като заподозреният е сключил споразумение за признаване на вина. След решението 22-годишният Прилентин е освободен от ареста.

 

Станете почитател на Класа