Чарлз и Камила ще гостуват в сериала EastEnders за специалния платинен юбилей

Чарлз и Камила ще гостуват в сериала EastEnders за специалния платинен юбилей
  • Written by:  Ш.Меламед
  • Date:  
    23.05.2022
  • Share:

Принцът на Уелс и херцогинята на Корнуол ще гостуват в специален епизод на сериала EastEnders в чест на платинения юбилей на кралицата. В специалната програма Чарлз и Камила ще изненадат жителите на Алберт Скуеър на улично парти, което се провежда за честване на 70-те години на трона на монарха.


Кралската двойка засне сцените през март, когато посетиха новия декор и се срещнаха с актьорския състав и екипа на дългогодишната сапунена опера на BBC. Зрителите вече са видели как Мик Картър, изигран от Дани Дайър, решава да организира юбилейно парти на площада. По-късно той ще обяви, че някои много специални гости ще присъстват, но купонджиите ще останат шокирани, когато бъдат удостоени от кралските особи в епизод, който ще бъде излъчен на 2 юни.


Мик и Линда Картър, изиграни от Кели Брайт, ще поздравят Чарлз и Камила на партито и ще ги запознаят с жителите на Уолфорд. Говорейки за общуването с кралските особи, Брайт каза: „Уау, те никога преди не са правили нещо подобно. Те всъщност не знаеха какво да очакват, искам да кажа, че трябва да им е било изнервящо и напълно извън тяхната норма. Така че просто се надявам, че те са се насладили толкова, колкото и ние."


Изпълнителният продуцент Крис Кленшоу добави: „Наистина сме горди, че принцът на Уелс и херцогинята на Корнуол се появяват в това, което се очаква да бъде един от най-специалните епизоди на EastEnders. Линда Картър е естествено в стихията си и е замаяна от вълнение, когато техните Кралски височества пристигат в Уолфорд, но не беше само тя, тъй като за всички нас в EastEnders това беше изключително специален ден, който ще влезе в историята на EastEnders."

Станете почитател на Класа