Ловец на НЛО твърди, че е открил „извънземни подземни бази“ в Южна Каролина

Самопровъзгласен експерт по НЛО твърди, че е открил входовете на пет различни подземни бази в Южна Каролина. Ловецът на извънземни казва, че предполагаемите бази имат тайни проходи, които водят към морето.


Скот Уоринг от ET DataBase казва, че докато проучвал Google Earth, той е открил извънземните аванпостове, които се крият на остров Пий Ди в Южна Каролина,. Въпросните характеристики са пет вдлъбнатини с овална форма, които на сателитната снимка изглеждат перфектно разположени.


Тази поразителна формация е достатъчна, за да убеди Уоринг, че овалите крият подземни извънземни бази и го кара да спекулира, че имат и дълги проходи, които водят към морето.


„Местоположението им е само на 50 км от океана, така че подземната база може да се простира до открито море и да позволи на НЛО да излизат направо там. Въпреки това, тези стари изходи / входове все още се виждат, така че очевидно са били използвани много ", казва Уоринг в публикация за феномена.


Теорията съвпада с убеждението на Уоринг, че извънземните са изградили подводни бази на Земята.


„Петте острова са под перфектен 45-градусов ъгъл на картата според американската геоложка служба", продължи Уоринг. „Петте овала имат централен овал, който е най-голям, следван от по-малък и след това отново по-малък... Те са подредени успоредно един на друг. Всичко това трябва да бъде статистически невъзможно и все пак ... ето го. "


Докато чертите на овалната форма са поразителни, научното обяснение е, че те са пример за особеностите на влажните зони, известни като Каролина Бейс. Това са елиптични понижения, които до голяма степен са изпълнени с дъжд и плитки подземни води. Те се срещат предимно в Каролините и Джорджия, но могат да се видят и на много места по крайбрежието на Атлантическия океан в САЩ.


Интересното е, че геолозите не са напълно сигурни какво е причинило да се развият странните форми на водата, като някои дори предполагат, че те могат да са резултат от въздействието на древна комета. Повечето експерти обаче смятат, че те са останки от древни ерозивни процеси, които вече не се провеждат.

Станете почитател на Класа