Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“

Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    25.04.2024
  • Share:

Тази вечер (24 април) в „Ергенът“ от 20:00 ч. по bTV Наум ще изненада поредната избраница на Алек с „ключа“ към следващото романтично приключение. „Мечтая си да пиша името ти в пясъка и да се губя в твоите очи. И в тях да виждам блясъка на сбъднатите си мечти“ – с тези думи най-желаният „ерген“ на България ще отправи специална покана към дамата, за която е подготвил емоционален ден, пълен с цветни и вълнуващи преживявания. Двамата ще се впуснат в търсене на нови хоризонти, а вечерта ще завърши повече от неочаквано – с усамотение в палата на Младенов, където той до този момент не е допускал никого.

 

 

Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“  - 2

 

 

Докато Алек и избраницата му се носят на крилете на любовта, останалите момичета в имението ще отворят „кутията на откровенията“. Те ще имат право да питат когото поискат – каквото поискат. Условието на предизвикателството е запитванията, които обещават да бъдат повече от провокативни, да бъдат анонимни, а отговорите – задължителни. Накрая дамите ще трябва да определят коя от тях е била най-искрена, а това ще стане чрез гласуване. Най-откровената претендентка за сърцето на Алек ще се сдобие със специалната привилегия да се разпорежда по време на вечерния коктейл и да определя коя, кога и по колко време ще прекарва с него насаме.

 

Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“  - 3

 

 

Вечерният коктейл ще бъде разтърсен от грандиозен скандал след отправено обвинение към една от участничките, че е материалистка, чиято единствена цел е да си намери заможен приятел. Зрителите на bTV предстои да станат свидетели и на неподозирани откровения от страна на дамите по време на индивидуалните им усамотения с Алек в градината на имението. Коя от тях е била жертва на психически тормоз и за коя ревността е твърде болезнена тема, предстои да разберем тази вечер от 20:00 ч. Вечерният коктейл ще завърши с разтърсваща „Церемония на Розата“, в която Алек ще вземе трудно, но категорично решение с коя от дамите да се раздели.

 

Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“  - 4

 

 

Утре вечер (25 април) е време за поредната групова среща в компанията на Младенов. Наум ще приветства момичетата във вила „Роза“, където ги очаква ден, изпълнен с динамика. Те ще трябва да „вдигнат темпото“, защото срещата им с Алек ще продължи точно определено време – един час. Тяхната цел ще бъде да прекарат колкото се може повече време с него поотделно, използвайки различни тактики и хитрини, за да привлекат вниманието му единствено към себе си. Предстои да станем свидетели на изключително ожесточена битка за време с Алек, а тази, която успее да си открадне най-много скъпоценни мигове насаме с него, ще го получи единствено и само за себе си в джакузи с изглед към морето.

 

Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“  - 5

 

 

По време на вечерния коктейл Младенов ще отправи дръзка провокация към претендентките за своето сърце с желанието си да види „истинското лице на любовта“. Дамите ще трябва да свалят грима, балните рокли и токчетата и да заблестят с естествената си и неподправена красота. Коя от тях обаче няма да събере смелост да се покаже без макиаж и на коя Алек ще зададе въпроса: „Защо ми отнемаш правото да те видя без грим?“, предстои да стане ясно утре вечер от 20:00 ч. по bTV. В края на вечерта най-желаният „ерген“ ще трябва да вземе едно от най-трудните си решения до този момент в поредната наелектризираща „Церемония на Розата“.

 

Станете почитател на Класа