Туристка отиде в Кавказ и...

Туристка отиде в Кавказ и...
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    22.04.2021
  • Share:

Туристка от Москва реши да отиде на почивка в Кавказ и остана удивена от нравите на местните мъже. Впечателенията си тя сподели в своя блог.

 

„Тази тема може да се нищи до безкрай. Но само тези, които са посетили Дагестан, имали са контакти с хора и са жени, могат да я коментират честно. Аз отговарям на всички параметри“, пише Марина.

 

 

По думите ѝ, кавказците много харесват рускини. Една от причините е, че ги смятат за „разпуснати", защото носят къси панталони. Основното, обаче, е че са чужденки. Когато пристигне чужденка, всички я гледат.

 

 

Марина споделя свое преживяване от Хасавюрт, където влязла в магазин да разгледа стоките. „Естествено, към мен се присъедини една много настойчива групичка дагестански мъже (извинявам се за обобщението). Тяхната настойчивост трудно може да се нарече наглост, по-скоро желание да изпъкнат през девойка, която не е местна.

 

 

Между другото, тогава бях с черна тениска с няколко размера по-голяма и дълъг спортен панталон. Имах малка раница и очила. Дори и по описание бях невзрачна. Но местните бяха пленени.

 

Поговорихме си доста, всеки зададе въпрос – откъде си, как се казваш, къде си отседнала, къде ще ходиш, може ли да дойда с теб. И коронния номер – може ли вашия телефон. При тях има нещо, че когато се притесняват да започнат разговор, предпочитат да продължат комуникацията по телефона. Да, дори тези страстни кавказки мъже могат да са много плахи.“

 

 

„На следващия ден – нов случай в Дербент, когато моите хора (експедицията, с която пристигнах) отидоха да се къпят в минерални извори, а аз по принцип не ходя на такива обществени места. И ето ги и тях – местните любовчии. Сякаш изникнаха от земята“, разказва московчанката.

 

Нейният извод за дагестанските мъже е следният: „Мъжете в Дагестан се отнасят много положително към рускините, най-вече със симпатия. Това са временни флиртове, но от тях няма смисъл.

 

 

Просто е хубаво да знаете, че когато отидете в Дагестан, няма да останете без внимание от страна на мъжете. И стари, и млади, даже подрастващите ще ви намигат.

 

Те не се притесняват, че сте с мъж. Вие сте жена, особено пък чужденка – тази съблазнителна комбинация ви прави специална дама в града. Така че бъдете готови за „мъжки атаки“.

 

 

Станете почитател на Класа