Модел на Playboy вместо бикини покри гърдите и най-милото си с

Модел на Playboy вместо бикини покри гърдите и най-милото си с
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    10.04.2021
  • Share:

Популярният модел на Playboy Луана Сандиен от Сао Пауло, Бразилия, всеки път измисля ново забавление за своите абонати. 

 


Този път тя предложи лайфхак как временно да украсите тялото си, без да използвате сложни техники и огромни средства. Момичето лепи кристали и метализирана лента върху впечатляващите си форми, които покриват интимните й части и служат като необичаен аксесоар.




Но според момичето най-интересното следва. След като направи достатъчно слънчеви бани на плажа, моделката свали всички бижута и остана с красив и уникален загар, който сам по себе си вече беше отлична декорация, пише Daily Star.

"Без бански се чувствам много по-свободна и новостта на този метод е много зареждаща! По този начин можете да превърнете тялото си в произведение на изкуството по естествен начин и да маркирате кожата си, без да си правите татуировка. Само си представете как ще изглежда тялото ми, когато премахна всички кристали. Този метод е идеален за първото посещение на гол плаж," пише Луана Сандиен.




Тази идея се хареса на много от абонатите на Луана, които бяха възхитени от появата на кумира им. Ентусиазмът им обаче не беше споделен от лекарите в центъра за рак на кожата. На уебсайта си работниците в центъра съобщават, че тенът често се приема като знак за здрав човек. Потъмнената от ултравиолетовото лъчение кожа обикновено означава само увреждане на клетките. 

Излагането на слънце в най-добрия случай води до ранна поява на визуалните ефекти на стареенето, а в най-лошия води до развитието на рак на кожата. Експертите съветват да използвате слънцезащитни продукти и да избягвате продължителното излагане на слънце.

Станете почитател на Класа