21-годишна дъщеря на гейове богаташи разкри какви пари пилее

21-годишна дъщеря на гейове богаташи разкри какви пари пилее
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    05.03.2021
  • Share:

Дъщерята на британски милионери е разказала за годишните си разходи за процедурите за поддържане на красотата й, съобщава "Сън".

 


Отбелязва се, че 21-годишната Сафрон Дрюит-Барлоу веднъж месечно може да похарчи 10 хиляди долара за това нейната козметичка от Великобритания да долети с частен полет до луксозното й имение във Флорида.

 



„Жената от Брайтън е моят абсолютен фаворит в козметичните процедури и колата маска. И така, какъв е смисълът да търся някой друг, когато не съм във Великобритания? За мен е важно да знам, че ме лекува някой, на когото имам доверие. Тя пристига, грижи се за мен цял ден, а вечерта излизаме да се позабавляваме и да пием заедно”, обяснила е тя.



Освен това дъщерята на Бари Дрюит и Тони Барлоу, известни като първата гей двойка във Великобритания, която е успяла официално да получи статута на бащи, харчи над 12 000 долара годишно за грижа за косата.



Според думите на девойката от 13-годишна възраст при нея идва личен фризьор, който извършва всички процедури. „Прическата струва хиляда долара, защото ненавиждам евтиното. На главата ми е прикрепена само качествена истинска човешка коса ”, казала е Сафрон Дрюит-Барлоу.



Освен това 21-годишното момиче е признала, че през последните две години е похарчила поне 40 хиляди долара за козметика. В същото време тя е заявила, че не използва повечето продукти, затова или ги изхвърля, или ги раздава на приятели.

„Имам 40 тонални кремове, 200 молива за устни и много други неща. Обичам моливите на марката NYX, които струват само няколко долара. Но иначе предпочитам луксозна козметика от марки като Tom Ford, Chanel, Dior или Clinique “, казала е дъщерята на милионерите.



Отбелязва се, че тя има и личен асистент, който удължава миглите и ноктите й веднъж на всеки две седмици, и първокласен гримьор, който е работил с телевизионната звезда Ким Кардашиян.



Според думите на  Дрюит-Бърлоу пълноценният грим й струва 300 долара и в зависимост от сложността на желанието й може да отнеме до пет часа, за да бъде нанесен.






Станете почитател на Класа