Те са много секси и....

Красиви футболни съпруги понякога издават сериозни тайни от спалнята и често са определяни за големи мръсници, а британският таблоид „Сън“ изреди шест жени на известни футболисти, които без капка срам разказват за интимните си преживявания.

 

Небезизвестната Уанда Нара не крие, че всяка вечер "възнаграждава" любимия си Мауро Икарди от ПСЖ с френска любов. 33-годишната аржентинка нерядко е издавал, че с нападателя имат домашни секскасети, а освен това двамата редовно си публикуват голи снимки.

 

 

 

 

 

Друга скандална футболна съпруга е Аби Кланси. Наскоро жената на бившия английски национал Питър Крауч направи признание, че не е правила секс с бившия нападател на Ливърпул, докато е била бременна с четвъртото им дете. Причината е, че двамата "не можели да се понасят".

 

 

 

 

 

Мелиса Сата-Боатенг пък бе заявила в едно интервю, че с Кевин-Принс Боатенг правят секс между 7 и 10 пъти седмично и това е причината футболистът често да е контузен. "Съжалявам, че казах това. Трябва да много да внимавам какво разкривам, защото всичко ми се стовари на главата. Всеки трябва много да внимава, когато говори за футбол, още повече, ако е намесен секс. Обвиниха ме за всички негови контузии. Обвиниха ме, че заради мен често е в лазарета. Нямате представа през какво преминах", сподели след това красавицата.

 

 

 

 

 

Вера Рибейро е сексуален терапефт и половинка на вратаря Руи Патрисио от Уулвърхемптън. Тя посъветва националите на Португалия да мастурбират по времена световното първенство в Русия през 2018 година, за да се отпускат. През 2019 година тя написа книга, наречена „Ръководството за съблазняване“, която включва съвети за секс с използване на електрическа четка за зъби, бонбони против кашлица и воден балон в спалнята.

 

 

 

 

 

Виктория Бекъм не крие, че с легендата на Манчестър Юнайтед и бивш английски национал Дейвид Бекъм често мачкат чаршафите. "Горда съм, че все още имам наистина добър сексуален живот с Дейвид. Той е много пропорционален. Огромен му е и целият си е негов. Не се притеснявайте за нищо!", избухна бившата певица след дискусии за мъжеството на Дейвид.

 

 

 

 

 

Половинката на голмайстора на Лестър Джейми Варди – Ребека, също често е в светските новини. "Гарет Саутгейт беше невероятен, като позволи на семействата и играчите да контактуват много помежду си. Няма забрана за секс, но мисля, че все пак ще ни е доста трудно да го правим с децата наоколо!", бе споделила тя преди Мондиал 2018 в Русия, където „трите лъва“ завършиха четвърти.

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа