Дневен хороскоп 26 октомври

ОВЕН (21 март - 20 април)

Очаква ви ревностна борба с конкурентите, които няма да искат да се откажат от своето. Ако има нещо, което желаете да им кажете, тогава го направете смело. Ако проявите слабост, ще загубите. В личната сфера, ще завържете интересно запознанство, което може да прерасне в роман. Но всичко все пак е във ваши ръце. Както и леко нестабилното ви финансово положение.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Днес, ще бъдете апатични и без инициативни, което ще предизвика много подозрения в колегите – дали не сте заболели? Опитайте се да намерите в себе си сили и желание да свършите спешната работа. От нея ще зависят не само финансовите резултати, но и вашият авторитет. Вечерта, е възможен лек спор с роднини.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Днес се опитайте да бъдете по-меки с обкръжаващите ви. Твърдият тон, няма да ви доведе до никъде. В любовта, очаквайте приятни изненади или подарък от човек, който отдавна мечтае да превземе сърцето ви. Само не отказвайте, той със сигурност изпитва много силни чувства към вас.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Днес ще трябва спешно, да укрепите репутацията си в колектива. Ако нямате нужната квалификация, направете всичко възможно да я получите. В личната сфера, напротив, необходимо е да бъдете тихи и смирени. Спокойствието на ума, сега ще е най-важно за вас. Още повече, че кавгите и конфликтите с половинката, вече са ви омръзнали. За разтоварване посетете фитнес залата или плувния басейн.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Не се препоръчва да се скриете или отдръпнете от външния свят, защото това няма да работи. Влезте в света, за да реализирате вашите планове. Има много перспективи пред вас, за които трябва да помислите и реализирате. Особено внимание днес, трябва да обърнете на здравето си. Възможно е натравяне, намаляване на имунитета и възпалителни процеси.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Днес брилянтно ще се справите с работата, за което ще получите уважението и благодарностите на шефа. Но на някой от колегите ви, това няма да се хареса. Е, те просто ще ви завиждат, може да ги разберете. Големи печалби, не ви очакват, но може да ви върнат стари дълговете или да получите малък бонус. Денят е чудесен, за организиране и подготовка на предстояща почивка.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят не е благоприятен, за планиране на крупни проекти, също трябва да се въздържате от спорове с колеги. Все още, не сте морално готови за такива действия. Не пренебрегвайте домакинските и семейни задължения. Ако са се натрупали много, се заемете с тях. По време на пътуване, ще се нуждаете от находчивост и спазване на правилата за движение.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще представите такива брилянтни идеи в обществото, че хората около вас, ще ви гледат с възхищение. Но сега е малко вероятно, да ги приложите успешно. За да не остане всичко само мечти, се опитайте да действате и да сте в течение на нещата. Особено, ако въпросът докосне личния ви живот. Тук, трябва да сте много умни, за да спечелите сърцето на този когото харесвате.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очаква ви изключително важен ден. Дори може да получите бонус за шоковата си работа. Е, и премията със сигурност ще бъде голяма. Може да си позволите пазаруване, забавления и да отидете в ресторант. В любовта не трябва да спорите с избраника по ежедневни теми. Ще загубите.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще трябва наистина да поработите за да изпълните задълженията си, които са се натрупали доста. Имайте предвид, че е по-добре да си откажете от нещо, отколкото да се разкъсвате на десет фронта. В личния си живот, няма да може да промените нищо. Всичко ще се случва така, както трябва. Избягвайте пътуванията, дори в компанията на приятели.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Днес мислите и делата ви, ще бъдат така объркани, че само надеждни приятели, ще ви помогнат да излезете от това състояние. Затова, ако имате такива им се обадете, без колебание. Да тръгвате на път, на голямо разстояние не си заслужава. Пътуването трябва да бъде внимателно подготвено, а не спонтанно. Вечерта ще премине културно и значимо.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще трябва да усмирите апетита и жаждата си, в противен случай до края на деня, много ще съжалявате. Не се опитвайте напълно да подчинявате онези, които ви се противопоставят. Не сте тирани, а добри и балансирани хора. В любовта, трябва да се стремите към партньорство и взаимно разбирателство, а не да се опитвате, да изгорите всички около себе си с необуздана страст.

Станете почитател на Класа